Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?
Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?

Ünlü analistten bir sonraki boğa koşusunda yükselmesi beklenen 6 kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Boğa piyasasının geri dönüp dönmeyeceği merakla bekleniyor. Konuyla ilgili konuşan Blockfyre’ın kurucu ortağı Simon Dedic, Bitcoin fiyatının yüzde 1.400 artışla 150.000 dolara ulaşacağını, ETH’nin de onu takip edeceğini iddia etti. Dedic ayrıca 6 kripto para biriminin yükselişe geçeceği kehanetinde bulundu.

Kripto para birimi analiz şirketi Blockfyre’ın kurucu ekibinde yer alan Dedic, bir boğa koşusunun geri döneceğine ve Bitcoin’i (BTC) 150.000 dolara yönlendireceğine inanıyor.

4 Haziran’da Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Simon Dedic, bu kazançların tüm kripto para birimi pazarına yansıtılmayacağını, ancak daha sağlam altcoinlerin de etkileyici fiyat hareketleri göreceğini söyledi. Bitcoin’in Aralık 2017’deki 20.000 dolarlık rekoru, tüm kripto paraların takibiyle sonuçlanmıştı.

O dönem ICO’ların da patlama yapmasıyla birleşen heyecan yatırımcıların FOMO (eksik kalma korkusu) ile körüklendi ve sektör önü alınamaz bir büyüme gördü. O dönem hemen her altcoin önemli bir fiyat artışı kaydetti.

Dedic bunun bir daha olmayacağı konusunda uyarıda bulunsa da, bir Bitcoin boğa koşusunun geri döneceğini öngördü. Dedic’e göre Bitcoin, Ethereum, Binance Coin ve Tezos büyük artışlar görecek.

Bir sonraki boğa koşusunda yükselmesi beklenen 6 kripto para

1- Bitcoin

Dedic’in tahmini BTC’nin 150.000 doları göreceği yönünde. Tüm zamanların en yüksek seviyesini Aralık 2017’de 20.000 dolarla gören kripto para bu kehaneti gerçekleştirebilmek için yüzde 1.400 artmak zorunda.

2- Ethereum

Dedic’e göre BTC’nin en yakın takipçisi ETH de uçuşa geçecek ve 9.000 dolara yükselecek. Bu da yaklaşık %3.570’lik çılgın bir artış anlamına geliyor.

3- Binance Coin

Dünyanın en popüler kripto para borsası Binance tarafından piyasaya sürülen Binance Coin, Dedic’in tahminine göre yüzde 2.750 yükselecek ve 500 doları bulacak.

4- Chainlink

Bu haberin yazıldığı sırada 4,38 dolarlık fiyatı ve 300 milyon dolara yaklaşan piyasa değeriyle 14. sırada bulunan LINK, ünlü analistin tahminine göre 200 dolara ulaşacak. Bunun için kripto para biriminin önünde yüzde 4.450’lik bir yol var.

5- Tezos

XTZ için de 200 doları işaret eden Dedic, 2,94 dolardan işlem gören kripto paranın yüzde 6.800 gibi büyük bir artış göreceğini iddia etti.

6- VeChain

İlk 5 kripto para ile ilgili artış tahminleri hayli çılgıncaydı. Ancak VeChain ile ilgili beklentiler daha büyük. Dedic’e göre VET %14.100 artacak ve 1 dolara yürüyecek.

VeChain son zamanlarda izlenebilirliği artırmak için Çin’deki et tedarikçileri ile ortaklık kurdu.

cointelegraph

Bloomberg raporu: “Tether (USDT) yakında Ethereum’un önüne geçecek.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin