Analistlerden XRP için korkunç senaryo:
Çarpıcı veri: eToro kullanıcı tabanının yarısı XRP yatırımı yapmış!

Ünlü analistlerden Ripple yorumu: XRP uçurumun eşiğinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’in son birkaç aydaki dalgalı fiyat hareketi, birçok XRP yatırımcısının hayal kırıklığına uğramasına neden oldu, çünkü aynı seviyede durgun kalıyor. Buna karşın Bitcoin ve diğer büyük kripto para birimleri mevcut fiyatlarını ve son zamanlardaki düşük seviyelerini artıran önemli kazançlar elde ediyor.

Ripple (XRP) “yap ya da öl”

Şimdi, önde gelen bir kripto analisti, XRP’nin, savaşan bir kripto para birimi olarak “yap ya da öl” zamanı olan bir fiyat etiketine ulaştığını iddia ediyor.

Piyasa dalgalanması sırasında Ripple (XRP) 0,30 doların altına düşüyor

XRP, Tether’a (USDT) ve ilgili kripto para birimi borsası Bitfinex’e açılan dava sonrası, tüm kripto pazarlarının düşmesiyle bu hafta başında 0,30 doların altına düştü. Tarihsel olarak, Ripple şu anki fiyat seviyeleri için önemli destek buldu ve analistler şu anda aşırı satış olabileceğine inanıyorlar.

Twitter’daki popüler bir kripto para birimi analisti olan Cryptomist ise fark bir düşüncedeydi. Son tweetinde XRP’nin önümüzdeki hafta sıçraması gerektiğine inandığını söyledi.

XRP “yap ya da öl” fiyat noktasını vurdu

Ripple şu anda tarihsel destek seviyesine ulaştığından, mevcut fiyat seviyelerinin üzerinde kalması çok önemlidir, aksi takdirde fiyatlarda önemli bir düşüş meydana gelebilir.

Twitter’da popüler bir analist olan Peter Brandt, kısa bir tweette XRP’den bahsetti ve “dolar/XRP sahipleri için zaman “yap ya da öl” olduğunu belirtti.

Twitter’da bir başka popüler kripto analisti olan Ryan V. de, kripto para birimlerinin şu anki fiyat hareketinden bahsetti ve XRP boğalarının 0,30 dolara geri gelmesi gerektiğini açıkladı, aksi takdirde kaçınılmaz olarak daha büyük kayıplar olabilir.

Hafta sonu ticaret seansı devam ederken ve yeni hafta başladığında, trader’lar ve analistler de Ripple’ın destek tutabildiği ve yükselip yükselemeyeceği veya önemli ölçüde daha fazla zararın olup olmadığı konusunda daha fazla fikir sahibi olacaklar.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin