Usta analist, Bitcoin’in Ağustos’u hangi seviye ile kapatacağını açıkladı
Usta analist, Bitcoin’in Ağustos’u hangi seviye ile kapatacağını açıkladı

Ünlü analist Bitcoin’in bir sonraki adımını analiz ediyor: “Hasarın daha kötü olmadığı için şanslıyız”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto trader’ların biri, Bitcoin ve kripto pazarındaki en son gelişmelerin bir analizini yayınladı. Son Bitfinex/Tether tartışmasına dair yorum yapan NicTrades, “hasarın daha kötü olmadığı için şanslı olduğumuzu” iddia ediyor.

Bitfinex ve Mt.Gox karşılaştırıldı

Bitfinex’in Tether (USDT) stablecoin ile ilgili son faaliyetleri kripto piyasasını olumsuz yönde etkiledi ve NicTrades daha geniş durumu Mt.Gox’unki ile karşılaştırdı. Fonlarını başarısız borsada tutan insanlar da çökmeden önce uyarıldılar ve NicTrades, kırmızı bayraklara aldırmayan BitFinex yatırımcılarının da benzer şekilde zarar görebileceğini öne sürüyor.

Bitcoin için kritik seviye

Bitcoin’e gelince, NicTrades 5.291 doların çok önemli bir seviye olacağını savundu. BTC fiyatı bunu geçebilirse, yükseliş, potansiyel olarak 5500 dolarlık en yüksek seviyelerin üzerine çıkarak yeniden başlamak üzere konumlanabilir. Bu seviyenin üzerinde 24 saatlik bir sürenin geçirilememesi 5000 doların altında bir geri çekilmeye neden olabilir.

NicTrades, Bitfinex haberlerinin kripto üzerindeki etkisinin henüz bilinmediğinden, günlük trendin halen devam ettiği gibi dibin daha fazla BTC satın almak için iyi bir fırsat olabileceğini söyleyerek yatırımcılara “sıkı oturmalarını” ve kısa vadede sabırlı olmalarını tavsiye etti.

Son 24 saatin genel olarak olumlu bir görünüm kazandığı görülüyor, çünkü BTC fiyat çöküşünden iyi bir şekilde toparlanıyor ve 5.5 milyar dolar değerine tekrar yaklaşıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin