Bitcoin’in piyasa hakimiyeti düştü
Bitcoin’in piyasa hakimiyeti düştü

Ünlü analiste göre Noel Baba rallisi geliyor: Bitcoin’in piyasa hakimiyeti ise son 5 haftanın en düşük seviyesinde!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük kripto paralar bugün yeşil alanda işlem görüyor. Ripple’ın XRP’si ise piyasada kendi rallisini başlatmış görünüyor. XRP yazım sırasında %12 oranında artışla 0,53 dolardan işlem görüyor. Bir numaralı dijital para birimi olan Bitcoin’in düşük performansı ise piyasadaki pazar payını son 5 haftanın en düşük seviyesi olan %51,8 seviyesine itti. Bitcoin’in piyasa hakimiyeti uzun süredir bu değerleri görmedi.

Bitcoin’in piyasa hakimiyeti düştü

Bitcoin yazım sırasında %0,9 oranında artışla 6.449 dolar seviyesinden el değiştiriyor. Lider kripto para birimi şu anda 111,9 dolarlık bir piyasa değerine sahip. Hisse senedi piyasaları manşetleri çalmaya devam ederken, analistlerden biri yıl sonuna doğru bir Noel hediyesi olarak dijital para birimi sahiplerinin kazanç sağlayabileceğine işaret ediyor.

Mati Greenspan: “Yakında bir Noel Baba rallisi görmemiz mümkün.”

eToro’da kıdemli pazar analisti olan Mati Greenspan, konuya yönelik şunları söylüyor:

Geleneksel pazarlarda tatiller sırasında, özel sektörde artan faaliyet nedeniyle yılın sonuna kadar yükselen bir hisse senedi rallisinin görülmesi çok yaygın. Ancak Ekim ayında, Trump’ın ticaret savaşını ve FED’in para politikasını çevreleyen belirsizlikle birlikte fiyat hareketinin son birkaç haftadır olumlu olması bir boğa piyasasına işaret ediyor. Bunu söylemek için çok erken olabilir, sonuçta bu hafta sadece çok ılımlı kripto kazanımları gördük, ancak kripto pazarında yakında bir Noel Baba rallisi görmemiz mümkün.

marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin