featured

Ünlü analist Willy Woo, Bitcoin için uzun vadeli tahminini açıklıyor: BTC önümüzdeki 10 yılda ne yapacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler zincir içi analisti Willy Woo, Bitcoin’in (BTC) mevcut benimsenme durumuna dayanarak önümüzdeki on yıl içinde çok daha yüksek bir seviyeye çıkacağını söylüyor. Woo, (1,1 milyon Twitter takipçisine sahip) BTC’nin benimsenme S-eğrisinin yarısına bile gelmediğini ve asıl büyümenin hâlâ önümüzdeki yıllarda mümkün olacağını söylüyor.

Willy Woo’nun uzun vadeli BTC tahmini şaşırtıyor!

S-eğrileri bir şeyin yörüngesini görselleştirmek için kullanılır. Kısaca özetlemek gerekirse bu durumda bir teknolojinin benimsenmesi genellikle yavaş başlar, hızla yükselir ve sonunda bir dengeye ulaşır.

Ayrıca Woo sözlerine şöyle devam ediyor:

“Bitcoin önümüzdeki on yılda neden daha iyi performans gösterecek? Çünkü her şeyin yarısı olan paranın S-eğrisini benimsemesi.

Şu anda dünya nüfusunun yüzde 4’ü ve bu oran çok daha yükselecek.”

BTC
Kaynak: Willy Woo/Twitter

Woo uzun vadede BTC’de parabolik büyüme beklerken kısa vadede konsolidasyon ya da muhtemelen aşağı yönlü fiyat hareketi bekliyor.

“Ortalama geri dönüş güçleri artık Bitcoin fiyat hareketine hükmediyor. Yana ya da aşağı yönlü hareket etmek yukarı yönlü hareket etmekten daha kolay. Temeller, her şeyi sıfırlamak için bir soğuma evresine ihtiyacımız olduğunu gösteriyor.”

Kaynak: Willy Woo/Twitter

Woo ayrıca kısa bir süre önce, bir varlığı açığa satan çok sayıda tüccarın beklenmedik bir fiyat artışına yanıt olarak zararlarını azaltmaya karar vermesiyle ortaya çıkan ve ek rallileri tetikleyen kısa bir sıkışmanın BTC için iş başında olabileceğini söyledi.

“BTC fiyat hareketleri büyük ölçüde profesyonellerin ve kurumların aracı olan takvim vadeli işlem piyasalarından kaynaklanan talep tarafından domine edildi. Şu anda bile talep artmaya devam ediyor, bu da başka bir fiyat sıkışmasının ilk aşamalarında olduğumuzu gösteriyor.”

Kaynak: Willy Woo/Twitter

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin