featured

ShibaSwap analizi: BONE yüzde 43’lük bir yükselişle haftanın yıldızı oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shiba Inu’nun yönetimsel tokenı olan BONE, geçtiğimiz hafta önemli bir yükseliş yaşadı ve bu süre zarfında fiyatı çift haneli rakamlara yükseldi. Bu yazının yazıldığı sırada, BONE son 24 saat içinde yüzde 0,5’lik bir artışla 1,20 dolara ulaştı. Ayrıca token, haftalık bazda yüzde 40’ın üzerinde bir artış göstererek ilk 100 token arasında en iyi performans gösteren token oldu.

BONE

BONE, kripto piyasasını düşüş eğiliminde bırakan son piyasa satışlarına rağmen yükselişe geçmeyi başardığı için bu artış büyük önem taşıyor. BONE’un son dönemdeki büyümesi, Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shitoshi Kusama’nın açıklamasına bağlanabilir.

Kusama, Shibarium lansmanı için geçici tarih verdi!

Kusama hafta başında Shiba Inu ekosistemine güç verecek olan ve merakla beklenen Katman-2 blok zinciri Shibarium’un lansmanı için potansiyel bir tarih açıklamıştı. Kusama, 6 Temmuz’da yayınladığı bir blog yazısında, Shibarium’un ana ağ lansmanının ağustos ayında Toronto’da düzenlenmesi planlanan Blockchain Futurists Konferansı’nda tartışılabileceğini ve tanıtılabileceğini belirtti.

Kusama ayrıca Shibarium tarafından desteklenecek çoklu token sistemlerinin rolünü de tanımladı. Ona göre Shiba Inu ekosistemi dört bölüme ayrılacak ve her bölüm benzersiz bir token kullanacak. SHIB topluluğu yönetmek için kullanılacak, BONE topluluk teknolojisini yönetecek ve destekleyecek. Ayrıca LEASH topluluk güvenliğini sağlayacak ve TREAT topluluk projelerini yönetip ve geliştirecek.

Bu açıklamanın ardından topluluktan gelen olumlu tepkiler nedeniyle BONE fiyatı büyük bir yükseliş yaşadı. BONE’un Shibarium gaz ücretleriyle ilgili benzersiz rolü, onu Shiba Inu ekosistemi içinde hayati bir token hâline getirmektedir.

Shibarium da önemli bir gelişme olarak görülüyor ve kripto topluluğundaki birçok kişinin dikkatini çekti. Shibarium’un test ağı PuppyNet, 11 Mart’taki lansmanından bu yana kayda değer faaliyetler sergiledi. Test ağı, 17 milyon doların üzerinde cüzdandan 27,5 milyondan fazla işleme tanık oldu. Shibarium test ağındaki bu yüksek faaliyet düzeyi, ağ potansiyelinin önemli bir göstergesidir ve BONE bunun merkezinde yer almaktadır.

BONE fiyat tahmini

BONE, 0,665 dolar ile dip yaptıktan sonra 11 Haziran’dan bu yana tutarlı bir yükseliş eğilimi yaşadı. O zamandan bu yana, bugünkü işlemlerde fiyatı yüzde 100 artarak 1,35 dolara ulaştı.  Bu olumlu eğilimin önümüzdeki haftalarda da devam etmesi ve Shibarium’da daha fazla gelişme yaşanması bekleniyor.

BONE
BONE 7 günlük grafik. Kaynak: @Tradingview

Bu durum, meme coinin yeni direnç sınırlarını kırması için daha fazla itici güç sağlayacak. Şu anda mevcut direnç işareti 1,5 dolar ve eğer büyük bir düzeltme olursa bir sonraki destek seviyeleri sırasıyla 1,30 dolar ve 1,25 dolardır.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin