Bu ilişki Bitcoin’e bu hafta sonu pump yaptırabilir!
Bu ilişki Bitcoin’e bu hafta sonu pump yaptırabilir!

Ünlü analist Vays’dan, çarpıcı Bitcoin ve Tether öngörüsü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, kripto para birimi piyasasındaki piyasa payı en yüksek kripto para.  Lider kripto para biriminin son fiyat düşüşü piyasada domino etkisi oluşturdu. Ekosistemdeki en büyük kripto para olduğu düşünüldüğünde, Bitcoin fiyatı genellikle tüm piyasayı toplu olarak etkiler. Birçok kullanıcı Bitcoin’e fazla yatırım yapma imkanını zor bulduğundan, kısa vadeli kârlar elde etmek için genellikle altcoinlere dalarlar.

Ünlü analist: “Tether’ın değeri düşerse Bitcoin fayda sağlayabilir.”

Bitcoin meraklısı ve kripto analisti Tone Vays, Bitcoin’in “geleneksel portföyünüzü çeşitlendirmek için en uygun seçenek” olduğunu ve diğer altcoinlerin bir yatırımcının portföyünün iyileştirilmesine yardımcı olmadığını belirtti. Vays ayrıca, diğer tüm kripto paraların Bitcoin’e bağlı olduğu ve Bitcoin’in başarısız olması durumunda, diğer tüm kripto paraların onunla birlikte başarısız olacağı argümanını öne sürdü.

Tone Vays, altcoinlerin bir ayı piyasasında genellikle daha hızlı düştüğünü ve bir boğa piyasasında hızlı yükselişe tanık olduklarını, bunun da volatilitelerinin fevkalade yüksek olmasından kaynaklandığını belirtti. Ona göre, Bitcoin nihayetinde altcoinlerden daha hızlı yükselir ve bu da tüm kriptoların değerlemesini önemli ölçüde azaltır.

Tone Vays’a göre, Bitfinex-Tether olayı Bitcoin için bir lütuf olabilir

Tone Vays konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Kullanıcılar Bitcoin’i tutmak istiyorlarsa, sadece Bitcoin’i tutmaları gerekir. Eğer insanlar diğer kripto paralarla spekülasyon ve takas yapmak isterlerse bu yolu da kullanmaları gerekir. Ancak portföy çeşitlendirmesi söz konusu olduğunda, uzun vadeli yatırımlardan bahsediyoruz, spekülatif riskli işlemlerden değil.

Tone Vays ayrıca son Bitfinex-Tether durumu hakkında da konuştu ve Tether’ın çökme ihtimalini ve Bitcoin üzerindeki etkilerini tartıştı. Tone Vays Tether düştüğünde, daha fazla insanın paralarını Bitcoin’de tutacağı için bunun Bitcoin için bir lütuf olabileceğini söyledi. Ancak Tone Vays, Bitcoin için fiyatlarının halihazırda düştüğü gerçeğini göz önünde bulundurarak bunun iyi bir haber olduğunu söyleyerek açıklamasını sonlandırdı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin