matic ve binance
Binance Matic Wallet'ı deneyenlere 60.000 dolar değerinde kripto para teklif ediyor

Binance Matic Wallet’ı deneyenlere 60.000 dolar değerinde kripto para teklif ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Matic Blockchain, kullanıcıların yeni cüzdanlarını denemeleri için bir airdrop ile Binance kripto para borsasına katılıyor.

Hafta sonunda Binance, Matic Network ile olan yeni ortaklığının bir parçası olarak, kullanıcıların yeni Matic Wallet’ı denemeleri için bir ücret verileceğini açıkladı. Matic testnet coini cinsinden (MATIC) teklif edilen toplam ödül miktarı 60.000 dolar olara belirlendi.

3.000 kullanıcıya ödeme yapılacak

Matic, Blockchain’de minimum bir işlem yapan 3.000 kullanıcıyı rastgele seçecek ve her biri MATIC’den 20 dolar değerinde coin alacak. Bu ödül programı 4 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

Geçen hafta, Binance Launchpad, MATIC’in ön satışını gerçekleştirdi. Bu ön satış sonrası, tokenin başlangıç fiyatı olan 0,00263 dolardan yaklaşık yüzde 67 arttı. Yaklaşık 2 milyar token satıldığı ICO’da bu tutar toplam MATIC arzının yaklaşık yüzde 19’una denk geliyor.

Matic hakkında

Matic Network, cihazların Ethereum ağına dayanan dApp’ları kurmalarına ve desteklemelerine izin veriyor. İkinci katman çözümü olarak ise zincir dışı işlemler için yan zincirleri kullanır. Yeni hizmet vermeye başlayan Matic’in kullandığı özellikler arasında PoS doğrulayıcıları ve Plazma çerçevesi bulunuyor.

Binance Launchpad bir trend haline geldi

2017 yılında bir patlama yaşayan ICO’ların yerine geçecek gibi görünen İlk Borsa Teklifleri (IEO) yapmaya başlayan Binance, ilk başarılı token satışlarını BitTorrent ve Fetch.AI platformları ile yapmıştı.

Bu IEO’lar için kullanılan ana coin, BNB için ise ekstra likidite sağlanmış oluyor. Bu işlemler aynı zaman BNB coinin işlem hacmine katkıda bulunuyor ve BNB’yi ilk on kripto para sıralamasında yukarılara taşıyan faktörlerden biri olarak kabul ediliyor.

u.today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin