Tüm zamanlar zirvesine pek de yakın olmamasına karşın, Tone Vays Bitcoin için yeni zirvenin pek de uzak olmadığını iddia ediyor.
Tüm zamanlar zirvesine pek de yakın olmamasına karşın, Tone Vays Bitcoin için yeni zirvenin pek de uzak olmadığını iddia ediyor.

Ünlü analist Tone Vays’tan Bitcoin dibini bulma çabaları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Trading Bitcoin’in yeni bir videosunda, Tone Vays, Bitcoin’nin (BTC) fiyatını ve kripto para biriminin zaman döngüsüne bağlı olarak kazanma şansını tartıştı.

Bitcoin halving olayına kadar dibi arayacak

Tone Vays, zaman döngüsünü fiyat analizinde önemli bir faktör olarak gördüğünü ve uzun süren kripto kışının 2019’un ilk çeyreğine kadar bitmesini öngördüğünü belirtti. Bitcoin’nin (BTC) en az 2019’un dördüncü çeyreğine kadar yani Bitcoin halving öncesi 2020’nin başlarına kadar yavaş bir şekilde artacağını da sözlerine ekledi.

Analist, fiyat düzeltmesinin piyasada, hem fiyat düşüşleri nedeniyle hem de aynı zamanda kripto para birimleri için geçerli olan zaman döngüsü nedeniyle olabileceğine inanıyor. Vays dolayısıyla, Bitcoin (BTC) 2019’un ilk çeyreğinde 2.000 doların altına düşseydi, o zaman Bitcoin (BTC) dip seviyesinin yüzde 80 civarında belirleneceğini belirtti. Bu çeyrek için ise Vays, Bitcoin (BTC) bu dönemde 3.000 dolara düşerse, o zaman dibe ulaşma olasılığının yüzde 50 olduğunu öngördü.

Önümüzdeki aylarda Bitcoin’de neler bekleniyor?

Buna ek olarak Vays, eğer fiyat 2019’un ikinci çeyreği ile üçüncü çeyreğinin sonu arasında 3.000 dolar aralığında konsolide ederse, bunun Bitcoin fiyatının son dokuz ayda 3.000 dolara vuracağı anlamına geleceğini söyledi. Bu durumda analiste göre, piyasada ani bir çöküş yaşanır ve fiyat 2.000 doların altına düşerse, bu Bitcoin fiyatının gerçekten de dibe ulaştığını açıkça gösterecek. Bu da analiste göre, dip seviyenin yüzde 85’ine işaret eder.

Bitcoin’in  (BTC) en aşağı seviyeye ulaşıp ulaşmadığı konusunda anlaşmazlıklar, yılın başından bu yana uzun bir spekülatif tartışma oldu. Önümüzdeki aylarda ise fiyatların artmaya devam edip etmeyeceği veya gerçek bir dip seviyesinin gelip gelmeyeceği konusunda net bir tablo bekleniyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin