Kripto para balina uyarısı: Binance Borsası’na 1.65 milyar token gönderildi
Kripto para balina uyarısı: Binance Borsası’na 1.65 milyar token gönderildi

Kripto para balina uyarısı: Binance Borsası’na 1.65 milyar token gönderildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir balina, BitTorrent Token’i bilinmeyen bir cüzdandan Binance cüzdanına aktardı. Kullanıcı yaklaşık 1.04 milyon dolar tutarında 1.65 milyar BTT gönderdi.

BTT, Binance borsasında işlem görüyor

Transfer 5 Mayıs’ta saat 03:16 UTC’de gerçekleşti. Yazım sırasında, gönderenin bakiyesinde token yoktu, ancak cüzdanında 0.1 TRX’i vardı.

İlginç bir şekilde balinanın, toplamda 280 milyon Tron’u (TRX) bulunuyor. TRX’e ek olarak, Balina çok büyük bir BitTorrent Token koleksiyonuna sahipti; diğer tokenlerin yanı sıra toplam 39.11 milyar BTT’si bulunuyor. Kripto balinası yaklaşık 41 trilyon ‘TESTTWO’, 1 trilyon ’like’, 1 milyar ‘TronKey’ tokenine ve daha fazlasına sahip.

BitTorrent, dünyanın en büyük merkezsiz uygulamasını hızlandırmak için TRON Blockchain’ine dayanan bir TRC-10 servis tokenidir.

Token, Binance Borsası’nın yanında, Bittrex, OKEX, Huobi, HitBTC ve Bithumb dahil olmak üzere, öne çıkan birçok borsada listelenmekte. BTT, yazım sırasında, 0.0006 dolar olarak fiyatlandırıldı ve 131 milyon dolarlık bir piyasa değeri bulunuyor. Token, CoinMarketCap’ta 50. sırada işlem görüyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin