Altcoinlerde kanlı düzeltme yaşanıyor
Altcoinlerde kanlı düzeltme yaşanıyor

Ünlü analist Survivalism’tan korkunç Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir kripto analisti, Bitcoin’in şu anki dar aralıkta işlem görme durumundan kurtulamadığını ve kripto paranın yeni bir krize neden olabilecek bir fiyat düşüşüne maruz kalabileceğini belirtiyor.

Finansal Survivalism: “Bitcoin 800 dolara düşebilir.”

Finansal Survivalism, son zamanlarda korkutucu bir yorum yapmak için Twitter’ı kullandı. Analist BTC’nin, uzun süredir azalan bir eğilim çizgisini yaklaşık 4.600 dolardan yüksek tutamadığını, bu nedenle kripto paranın fiyatının geçen yılın 20 Eylül-25 Kasım arasındaki fiyat hareketini yansıtabileceğini belirtti. Analiste göre, bu BTC’nin 800 dolarlık fiyat noktasına çarpıcı bir şekilde düşmeden önce iki ila üç ay daha işlem yapabileceğini gösteriyor.

Bu en kötü durum senaryosu, ancak Survivalism pazar döngüleri ve davranışsal finans hakkında iyi bir noktayı ele alıyor. Daha önceki öngörülerinde analist, Bitcoin öncelikle Dotcom gibi balonlara  uygulanan bir Hyperwave trendini takip ediyorsa, kripto paranın 2014/2015 pazar döngüsünde zirveye ulaştığı yeri tekrar ziyaret edebileceğini söyledi. Survivalism Bitcoin’in 1.200 dolar seviyesine düşeceğini belirtiyor. Ancak analiste göre Bitcoin sonunda başka bir parabolik ralli görecek.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin