Bitcoin geri dönüyor: Bitcoin’in fiyat hareketinde çarpıcı benzerlik
Bitcoin geri dönüyor: Bitcoin’in fiyat hareketinde çarpıcı benzerlik

Bitcoin geri dönüyor: Bitcoin fiyat hareketinde çarpıcı benzerlik

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Canaccord Genuity Capital Markets, müşterilere yeni bir not gönderdi, 2011-2015 ile 2015-2019 yılları arasında Bitcoin’in fiyat hareketinde “çarpıcı bir benzerlik” olduğunu belirtti.

Bitcoin 20.000 dolar yolunda

MarketWatch’e göre, geçmiş bir prolog ve trend devam ederse, Michael Graham ve Scott Suh yaptığı açıklamada, BTC’nin 20.000 dolar yolunda olduğunu öne sürerek şu açıklamayı yapıldı:

Geleceğe bakıldığında, eğer Bitcoin 2011-2017 yıllarındaki aynı eğilimi izlemeye devam ederse, sonuç şu ki, Bitcoin yaklaşık olarak şu an dibe varacak ve yakında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 dolara yükselecek, teorik olarak bu zaman 2021 yılının Mart ayına denk geliyor.

Şimdi, kripto pazarları kırmızı bir deniz, Bitcoin %2,81 düşüşle 3.738 dolarda. Ethereum 125 dolar seviyesine %5 düşüş yaşayarak geldi ve XRP 0.3049 dolardan %3 düştü. Teknik analistler, Bitcoin’in kısa vadeli görünümünün kesinlikle düşüşte olduğunu ve FXStreet bu duruma “Bitcoin’in durdurulamaz kalmayı” reddettiğini söyledi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin