Amazon’da en çok satan altcoin kitabının yazarı uyardı: “Altcoin’ler böyle giderse yıl sonunu göremez.”
Amazon’da en çok satan altcoin kitabının yazarı uyardı: “Altcoin’ler böyle giderse yıl sonunu göremez.”

Ünlü analist: “Sakın altcoin almayın! Bitcoin onları öldürüyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CNBC‘nin Ran NeuNer’i ile yeni röportajında, Signal Profits’in kurucu ortağı ve eski Amerikan Ordusu Gazisi’nin kurucusu olan kripto analisti Jake Canfield, Bitcoin biraz istikrar gösterene kadar altcoin almaktan kaçınılması gerektiğini söyledi.

Jake Canfield: “Bitcoin pompaladığı için altcoinler ölür.”

Kripto analisti Jake Canfield, konuya yönelik şunları söyledi:

Herkesin bildiği ve sevdiği altcoin koşusu -Ethereum, Ripple, tüm bu şeyler- üç hafta sürdü. Ve bu yüzden çok, çok kısa bir pencere. Likidite daha sonra shitcoinlere dönüşür. Böylece para aşağı doğru hareket eder. Bu nedenle elbette bir boğa koşusu ve bir altcoin mevsimi göreceğiz ve harika olacak, çünkü altcoinler son iki aydır durmadan kanıyor. Bu nedenle altcoinlerden büyük kazançlar göreceğiz.

Jake Canfield, konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Ticaret yapan herkese tavsiyelerde bulunabilirim: tersine bir onay için bekleyin. Bu bıçakları sonuna kadar yakalamaya çalışmayın. Bitcoin’in biraz istikrar bulmasını bekleyin. Şu anda altcoinlerin ihtiyacı olan şey bu. Bitcoin pompaladığı için altcoinler ölür. Bitcoin düşer, altcoinler bir miktar daha ölür. Yani şimdi, sadece herhangi bir altcoine girmeden önce momentumun tersine dönmesini bekleyin. Sadece onay için bekleyin ve onay ile kastettiğim, daha yüksek ve daha düşük için beklemek. 

Kripto analisti: “Shortlar, Bitcoin için ateşe yakıt veriyor.”

Canfield, büyük yatırımcıların şu sıralar küçük dip aldıklarını ve traderların piyasanın tasfiye edilmesini sağladığını belirtti:

Traderların dip satın alıyor. Ve dipler çok büyük değil. Çok küçükler. Pek çok trader biz ayrılmadan önce piyasayı kısaltmaya (shortlamaya) çalışıyor ve bu aslında şu anda Bitcoin için ateşe yakıt veriyor. Herkes piyasayı kısaltmaya çalışıyor ve likitleşmeye devam ediyor ve su altında kalmaya devam ettiği için fiyatı yükseltiyor. Bu yüzden kapanmaya zorlanıyorlar ve bu borsalardaki finansman oranları çok acımasız. Böylece insanlar kısa bir pozisyon açmaya çalışıyorlar, onları kapatmak zorunda kalıyorlar ve onları daha yüksek fiyatlara kapatıyorlar ve bu fiyatı yükseltmeye devam ediyor. Bu yüzden yüksek seviyeli yatırımcıların çoğu, sadece bu noktada geri alımları satın alıyorlar.

Bitcoin’in yörüngesine gelince, Canfield şu an bir boğa piyasasında olduğumuza şüphe yok diyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin