Civic CEO'su Bitcoin yatırımcılarını uyarıyor! Flaş: Etherem, Ripple, Litecoin, EOS, TRON ve Cardano haberleri
Civic CEO'su Bitcoin yatırımcılarını uyarıyor! Flaş: Etherem, Ripple, Litecoin, EOS, TRON ve Cardano haberleri

Civic CEO’su Bitcoin yatırımcılarını uyarıyor! Flaş: Etherem, Ripple, Litecoin, EOS, TRON ve Cardano haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Bitcoin ayısının dönüşümünden, Ethereum, EOS ve TRON arasındaki üstünlük savaşına kadar burada kripto dünyasında kırılan öykülerden bazılarına bir göz atın…

Bitcoin haberleri

Bitcoin rallisi devam ederken, Civic CEO’su ve kararlı kripto ayısı Vinny Lingham, bitkin bir Bitcoin boğa olma yolunda ilerliyor. Ayı piyasasının bittiğini söylemekte isteksiz olan Lingham, BTC’nin düşeceğini belirtiyor. Lingham, BTC’nin 6.200 doların üzerinde çok kısa bir süre daha kalması halinde yükselişin ömrünü tamamlayacağını söyledi.

Etherem, EOS ve TRON haberleri

EOS, ademi merkeziyetçi uygulama (DApp) üstünlüğü için savaşta zirvede kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz 24 saat içinde, 144.600’den fazla aktif kullanıcısı olan ağdaki DApp’ler üzerinden 17,5 milyon dolar değerinde EOS aktı. EOS’a kıyasla Etherem ve TRON ise sayıca geride kaldı.

https://twitter.com/dapp_review/status/1126834787942129664

Ripple haberleri

Ripple, Ripple’ın küresel altyapı inovasyon başkanı ile yeni bir röportajın genişletilmiş bir kesimini yaptı. Dilip Rao, merkez bankalarının dünya çapında Blockchain ve dijital varlıkların benimsenmesinde oynadığı kritik rolden bahsediyor.

Litecoin haberleri

BlockFuse’un baş işletme görevlisi ve Litecoin destekçisi Andrew Yang, Crypto Authority ile röportaj için masaya oturdu. Yang, röportajda Litecoin’in temelleri, Bitcoin ile ilişkisi ve LTC’nin BTC’den daha verimli olabileceğinden bahsediyor.

Cardano haberleri

Cardano’nun kurucus Charles Hoskinson ile yeni bir röportaj artık çevrimiçi. Hoskinson, platformun yatırım ve geliştirme kolu olan Emurgo ile Cardano yol haritası ve platformun geleceği hakkında konuşuyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin