Ünlü analist Ronnie Moas

Tahminleri tutan ünlü analist Ronnie Moas: “Bitcoin 2019 sonunda 28 bin dolar olacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto topluluğundaki pek çok kişi, Bitcoin fiyatlarında bu hafta yaşanan düşüşten sonra korkuya kapılsa da bazı önemli isimler iddialarını sürdürüyor. Son olarak ünlü analist Ronnie Moas, Twitter’dan çarpıcı bir tahminde bulundu.

Ünlü analist Ronnie Moas, tahminlerinin tutmasıyla tanınıyor

Standpoint Research grubunun kurucusu olan Moas, geçmişte yaptığı Bitcoin tahminlerindeki tutarlılığıyla tanınıyor. 2017 yılında tarihi boğa koşusunu ve Ethereum’un yükselişini doğru tahmin eden Moas, Bitcoin’in 2019 sonunda 28 bin doları aşacağını düşünüyor.

Kripto piyasasındaki genel düşüş trendinin etkisiyle, mevcut olumsuz duygu durumun en üstte bulunanlar tarafından teşvik edildiğine ve insanların başarılı olabilecekleri kripto alanına geçmelerini engellediğine inanıyor.

Moas, kripto piyasasındaki nispeten yüksek işlem hacmine ve büyük kurumsal yatırımlardaki son artışa, gelecek için olumlu bir işaret olarak baktığını söyledi.

Böylesi bir yükseliş tablosuna verilen yanıtlar tahmin edildiği üzere karışıktı.

Bitcoin ne durumda?

Bitcoin (BTC), haberin hazırlanış anı itibarıyla 6.407 dolardan işlem görüyor. Türk borsalarında 41 bin 800 TL dolaylarında seyreden lider kripto para, son 24 saatte %0,89 değer kaybetti.

Bitcoin (BTC) 24 saatlik performans grafiği
Bitcoin (BTC) 24 saatlik performans grafiği

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin