EOS cüzdanı arıyorsanız kontrol etmeniz gereken üç cüzdan bulunuyor
EOS cüzdanı arıyorsanız kontrol etmeniz gereken üç cüzdan bulunuyor

EOS cüzdanı arayanlara 3 şahane öneri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS coin’lerinizi saklamak için bir EOS cüzdanı arıyorsanız, Greymass, SimplEOS ve Scatter’a göz gezdirmenizde fada var. Her kripto para kendi çözümüne sahip olsa da EOS açısından rahat ve kullanıcı dostu bir cüzdan bulmak bu günlerde biraz zorlaşıyor. Aşağıdaki üç cüzdanın tümü EOS’u saklamak için uygun. Mevcut çözümler kurulum kolaylığına göre sıralanıyor.

#3 Greymass

İş, kişinin EOS bakiyesini saklamaya geldiğinde Greymass’ın birçok potansiyeli bulunuyor. Greymass, çoğu kullanıcı için uygun bir Eos cüzdanı çözümdür. Windows ve MacOS için yerleşik yerel destek, Greymass’ı ilk bakışta iyi bir çözüm haline getiriyor.

Yazılımın çalıştırılması tamamen farklı bir konudur. Kullanıcıların özel anahtarlarını bir kez girmeleri gerekir. Bunlar daha sonra Greymass yazılımı tarafından şifrelenir. Bilgisayarlarına kötü amaçlı yazılım veya başka bir aldatıcı yazılım bulaşmışsa bu çözümden kaçınmak daha iyi bir seçenek olabilir. Komut satırı tabanlı arayüzü kullanmak için bir seçenek de vardır. Ancak çoğu acemi kullanıcının yapmak istediği bir şey değildir.

#2 SimplEOS

Bu EOS cüzdanı çok fazla işlevsellik sunar. Greymass ile karşılaştırıldığında kullanımı biraz daha uygundur. Kullanıcılara genel EOS ekosisteminde bulunan özelliklerin tümüne erişim sunarken güvenlik ve şeffaflık göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Bu cüzdan ayrıca, Windows, MacOS ve Linux için önceden derlenmiş yapıları da açıklayan her türlü kullanıcı için erişilebilir olacak şekilde tasarlanmıştır.

Hemen hemen tüm kripto para cüzdanlarında olduğu gibi, simplEOS özel anahtarları yerel olarak depolar ve kullanıcı tarafından belirlenen bir parola ile şifrelenebilir. Zincir dışı bilgiler, elde edilen bilgilerin yasal olmasını sağlayan yerleşik bir proxy sunucusu aracılığıyla işlenir. Testnet işlevselliği, temsilci izinleri ve çok daha fazlası dahil olmak üzere gelecekte daha fazla özellik tanıtılacaktır.

#1 Scatter

Belki de bunların en basit çözümü Scatter cüzdanıdır. Erişilebilirlik ve kullanıcı dostu olmak açısından simplEOS’a çok benzemesine rağmen, cüzdan EOS kullanıcıları arasında biraz daha popüler görünüyor. Ancak bu seçenek, bir borsa üzerinde token tutmayı kabul eden kullanıcılar için bugün mevcut olan en iyi ve en güvenli seçenek değildir.

Diğer iki cüzdan projenin de popülaritesi göz önüne alındığında, Scatter yalnızca EOS ve Ethereum’u destekliyor. Cüzdan ayrıca şu anda yerel EOS işlevselliğinin çoğuna erişim sunuyor. Sadece depolama açısından bakıldığında, Scatter’ın şu an itibariyle rekabette bir bacağı eksik gibi durduğu görünüyor.

nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin