analist

Ünlü analist, piyasadaki belirsizliğin ortasında izlediği 2 önemli altcoini açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yılın başında, önemli kazançlar elde etmek için ralliden ustaca yararlanan kripto analisti DonAlt, kripto piyasasındaki son satışların ortasında iki yüksek hacimli altcoini yakından izlediğini açıkladı. İşte analistin yakından izlediği altcoinler.

“Bitcoin’e rağmen düşen altcoinler zayıflık gösteriyor”

Anonim kripto analisti DonAlt, yakın tarihli bir strateji oturumunda Bitcoin (BTC) 2022’de ulaştığı en düşük seviyelerin çok üzerinde kalırken birçok altcoinin şu anda yıllık en düşük seviyelere yakın işlem gördüğüne ve bunun da altcoin piyasasındaki genel zayıflığa işaret ettiğine dikkat çekti. Kendisi şunları ifade etmiştir:

“Altcoinler genel olarak bir dayak yiyor ve bu hiç de eğlenceli değil. LINK/USD’ye bakarsanız en düşük seviyelerine geri döndüğünü göreceksiniz. Sanki Bitcoin 15.000 dolara düştü ve yatırımcıların favorilerinden biri bir altcoin. Başka bir yatırımcının favorisi olan Cosmos’a (ATOM) bakın ve o da dipte. Listedeki neredeyse her şeyi gözden geçirebilirsiniz. Örneğin, Cardano (ADA) 2022 veya 2023’teki en düşük seviyelerine yaklaşırken, BTC 30.000 dolar ile o kadar da aşağıda değil.”

analist

Analistlerin radarındaki altcoinler: LTC ve XRP

DonAlt, altcoin piyasasındaki genel gerilemenin ortasında kripto boğalarının daha iyi performans potansiyeline sahip zorlayıcı anlatılara sahip altcoinleri biriktirmeye odaklanmaları gerektiğini öne sürüyor. Analist durumu şöyle ifade ediyor:

Eğer bir şey satın almak istiyorsanız hikayesi olan bir şey satın alın. Bu yüzden Litecoin’e (LTC) yatırım yapıyorum, bu yüzden XRP’ye yatırım yapıyorum. Özellikle Litecoin’in yükseleceğini biliyordum çünkü yarılanma hikayesi vardı ve bundan faydalanabilirdik. Ve öyle de oldu. Ayrıca Ripple-SEC davası aracılığıyla XRP ticareti yapabilirsiniz. Şimdilik dokunabileceğimiz tek altcoinler bunlar olmalı.

CoinMarketCap’in verilerine göre Ripple’ın XRP’si son 24 saatte yüzde 2 artarak 0,5161 dolardan işlem görürken, Litecoin’in LTC’si yüzde 1,13 düşüşle 76 dolardan işlem gördü.

en.coin-turk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin