featured

PEPE fiyatı, kritik destekte tutunmakta zorlanıyor: Düşüş derinleşecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren meme coin’lerden bir tanesi olan PEPE, kripto pazarındaki artan satış baskısı nedeniyle düzeltme eğilimini sürdürüyor. Düşüş trendinin devam etmesi sebebiyle fiyat yeni düşük dipler oluşturdu. Olumsuz fiyat hareketi sonucunda 0,00000096 dolarda bulunan bir başka destek noktası daha kaybedildi. Bu da PEPE fiyatının düşüşe devam edebileceği anlamına geliyor.

PEPE

0,000000842 dolar seviyesi, güçlü bir birikim bölgesi olarak dururken aşağı eğimli trend çizgisi fiyat hareketine yön vermeye devam ediyor.

Pepecoin için 24 saatlik işlem hacmi, 126,5 milyon dolardır. Bu da %43,5’lik bir düşüş olduğu anlamına geliyor.

10 Haziran’daki satışla birlikte PEPE fiyatı, 0,000000963 dolarda bulunan destek noktasının altına kesin bir düşüş yaşadı. Fiyat, bu yazının yazıldığı sırada 0,0000009138 dolar civarında işlem görüyor.

Yaşanan arıza, fiyatı %9 oranında düşürerek 0,000000842 dolardaki destek noktasına gerilemesine sebep oldu. 10 Haziran’da, gözde meme coin’in fiyatı 0,000000842 dolardaki destekten reddedildi. Bu da, alıcıların destek noktasında aktif olarak birikim yaptığını gösterir.

Fiyat, yukarıda belirtilen desteğin üzerinde kalmayı başarırsa potansiyel bir tersine dönüş, alıcıların genel eğilime meydan okumasına yardımcı olacaktır. PEPE fiyatının üç haftadır istikrarlı bir düşüş yaşadığını da belirtmekte fayda vardır.

Fiyat 0,000001 doların üzerinde kalabilecek mi?

Üç hafta boyunca, PEPE fiyatı aşağı yönlü trend çizgisinden birçok kez tersine döndü. Bu nedenle, bir giriş fırsatı bekleyen potansiyel alıcılar, genel trend çizgisinin üzerinde bir kırılma beklemelidir. Bu durumda meme coin yeniden 0,0000016 dolara yükselebilir.

Grafiklerin düşüşe işaret ediyor olmasına rağmen teknik göstergelerden RSI eğimi büyük bir toparlanma gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin