Naeem Aslam: “Bu durum aklınızı uçurma kabiliyetine sahip.”
Naeem Aslam: “Bu durum aklınızı uçurma kabiliyetine sahip.”

Ünlü analist Naeem Aslam: “Bitcoin 1.500 dolara düşebilir ama bu bir fırsat.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para fiyatları Cuma günü keskin bir düşüş yaşadı. Bu düşüş sonucunda satışların bir kısmı dijital paraları taze düşük seviyelere taşıdı. Bitcoin (BTC) ise bu son düşüşlerle tüm zamanların en yüksek seviyesine göre %84 değer kaybetti. Kripto analisti Naeem Aslam ise, Bitcoin’in bu momentumla 1.500 dolar seviyesini test edebileceğini vurguluyor.

Kripto analisti: “Bu momentumla fiyat 1.500 dolar seviyesini test edebilir.”

Dünyanın bir numaralı dijital parası Bitcoin,  3.500 dolarlık destek ile düştü ve Kraken Borsası’nda %10’dan fazla değer kaybederek 3.230 dolar ile 15 ayın en düşük seviyesine geriledi. Yazım sırasında fiyat trendi tersine çevirmeye çalışıyor ve ufak fiyat artışları görüyor.

Şu anda lider kripto para birimi Bitcoin, %0,74 oranında artışla 3.457 dolar seviyesinden işlem görüyor. Tüm piyasa ufak kazançlarla kendini toparlamaya çalışıyor. Think Markets UK’deki baş pazar analistlerinden Naeem Aslam, son piyasa yorumunu paylaşıyor ve Bitcoin’e yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin fiyatı son haberlerle sakatlandı ve fiyatın sadece 2 bin seviyesinin altına düşmeyebileceğini düşünüyorum. Ancak bu momentumla fiyat 1.500 dolar seviyesini test edebilir. Basitçe söylemek gerekirse, kötü haberler sadece bir delikten gelen hamamböceği gibi.

Naeem Aslam: “Bu durum aklınızı uçurma kabiliyetine sahip.”

Ancak Aslam, mevcut fiyat seviyelerinin yatırımcılar için bir fırsat olduğunu da belirtiyor ve şunları söylüyor:

Bu durum aklınızı uçurma kabiliyetine sahip. Bu nedenle kripto pazarının şu anki durumu, olumsuz tarafın sınırlı olduğunu ve mevcut seviyedeki fiyatın önemli bir fırsatı temsil ettiğini düşünenler için paha biçilemez.

Bitcoin şimdi tüm zamanların en yüksek seviyesine göre %84 aşağıda yer alan bir fiyatla işlem görüyor.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin