Sıcak Gelişme: Binance, Ripple’a endekslenmiş kripto para çıkardı
Sıcak Gelişme: Binance, Ripple’a endekslenmiş kripto para çıkardı

Önemli yenilik Ripple’dan: Şimdi Apple’ın Siri’si ile istediğiniz herkese Ripple (XRP) gönderebilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP) yeniliklere doymuyor. Şimdi Apple’ın Siri’si ile istediğiniz herkese XRP gönderebilirsiniz.

Sektörü Ripple (XRP) etkisi sarıyor

Bağımsız bir kodlayıcı, kullanıcıların sadece Siri ile konuşarak XRP göndermesine olanak tanıyan bir eklenti oluşturdu. Yeni özellik, geliştiricilerin Siri’nin uygulamaları kontrol etmek için kullanabileceği özel sesli komutlar oluşturmasına olanak tanıyan bir araç olan Siri Shortcuts’ı kullanarak çalışır.

Bir örnekte Siri Kısayolları, kullanıcıların XRP Tip Bot uygulamasına sesli komutlar vermesini ve XRP’yi istedikleri kişiye göndermesini sağlar. Yeni Siri Kısayolu şu anda beta sürümünde. Uygulamanın 2.2.2 sürümü mevcut, XRP’nin yeni uygulamasını bu sürüm ile kontrol edebilirsiniz.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin