Mati Greenspan: “Portföyünüzü çeşitlendirin.”
Mati Greenspan: “Portföyünüzü çeşitlendirin.”

Ünlü analist Mati Greenspan’dan çarpıcı Ripple (XRP) açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

eToro’daki kıdemli pazar analisti Mati Greenspan, son verdiği röportajda XRP’nin durumu ve pazardaki ilerlemesi hakkında birkaç soruya cevap verdi. Ayrıca ekosistemin gelişmeye devam etmesi ve önemli gelişmeler kaydetmesi durumunda Litecoin’in pazara geri dönme olasılığını da tartıştı.

Ünlü analist: “XRP hala yüksek riskli bir varlık.”

XRP hakkında soru sorulduğunda ve yatırım yapmanın güvenli olup olmadığını açıklaması istenince analist, XRP’nin hala yüksek riskli bir varlık olarak kabul edildiğini belirtiyor. Ona göre, kitlesel benimsenme yolunda duran çeşitli faktörler var. Ayrıca, Ripple’ın projesinin uzun vadede başarma olasılığının sadece %25 olduğunu belirten bir rapor yayınladığını ortaya koyuyor. Analist konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bunu hesaba katmalıyız. Öyleyse, eğer küresel ödemeler için bir standart haline geliyorsa, o zaman kesinlikle çok kısa bir sürede bile değerde yükselecek çok şey var demek. Ancak, genel bir portföyü düşündüğünüzde, çok fazla riske girmek istemezsiniz.

Mati Greenspan: “Portföyünüzü çeşitlendirin.”

Litecoin ile ilgili olarak Greenspan, günlük işlem hacmi ve kullanımı göz önünde bulundurulduğunda, paranın kripto para piyasasında şu anda düşük değerde olduğunu bulduğu karşılaştırmalı bir analiz gerçekleştirdi. Ayrıca analist, Litecoin’in aslında çok sayıda benimsenme, güçlü topluluk, ağ değeri ve işlem hacimleri olduğunu, başka bir çok yeni kripto varlığının sahip olmadığı bir şeye  sahip olduğunu da ekliyor. Analist, Bitcoin, XRP, Ethereum, Dash ve EOS gibi önde gelen kripto paralarla ilgilendiğini ve bu projelere inandığını belirtiyor. Ayrıca, piyasa analisti konuya yönelik şunları söylüyor:

Ben çoğunlukla en iyileri üzerinde yükseliş yapıyorum: Bitcoin, XRP, Ethereum, EOS, Dash. Yani bunlar güçlü bir şekilde inandığım kripto paralar. Şimdi açıkçası, portföylerimizi çeşitlendirilmeliyiz, ancak portföyünüzde yüksek riskli varlıklar varsa daha da fazla çeşitlendirebilirsiniz.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin