Önemli kripto para yatırım ipuçları
Önemli kripto para yatırım ipuçları

İşte kripto para yatırım ipuçları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugünlerde herkes kripto paralardan para kazanmanın bir yolunu arıyor. Madencilik, ticaret veya yatırım yoluyla olsun, bir kâr elde edebileceğiniz birçok yol var. Ancak, göründüğü kadar kolay değil. Yatırım yapmak için paranız olabilir, ancak onlarla tam olarak ne yapmalısınız? Neyse ki, kripto para yatırım stratejinizde kullanabileceğiniz bazı yatırım ipuçlarımız var.

Önemli kripto para yatırım ipuçları

  1. Sattığınız zaman kâr edersiniz

Bitwise CEO'su: “Kripto paralar balon değil.”

Paranızın değerini arttırmak cesaret verici olsa da bunun tam olarak gerçekleşmesi kâr elde ettiğiniz anlamına gelmez. Kâr, kripto parayı fiat para birimine dönüştürdüğünüz zaman kazanılır. Bu, kripto para birimlerinin uçucu niteliğinden kaynaklanıyor. Bir andaki değer tüm zamanların en yüksek seviyesinde olabilir ve bir sonraki aşamada, ilk yatırımınızın altına düşebilir.

  1. Duygularla yönetilmeyin

Duygusal bir cevaba sahip olmak normal. Kripto para piyasasında olduğu gibi, fiyatlar inanılmaz ani artışlara ve çökmelere sahip olmaya eğilimli olduğu için, fiyatların dalgalanma gördüğünde yatırımcıların pek de huzursuz olması şaşırtıcı değil. Ancak başarılı olmak ve kâr elde etmek için, güçlü bir iradeye sahip olmanız ve duygularınızı kontrol altında tutmanız ve aynı zamanda gözlerinizi sayılar üzerinde tutmanız gerekir. Korkunun seni yönetmesine izin verme. Pek çok yeni trdaer’ın büyük hatalar yapmasının ve paniğe kapılmasının nedeni bu.

Kripto para fiyatları 3 Ocak’ta dalgalanabilir

Birçok kişi piyasa hareketlerine dayanan akıllı kararlar almak yerine bağırsak duygularına dayanarak ticaret yapar. Bu genellikle potansiyel olarak yapabileceklerinden daha fazla kayıp ya da daha az kâr elde edilmesine yol açar. Kripto para değeriniz biraz büyüdüyse, dürtüleri günlük ticarete karşı koyun. Sadece biraz fazladan para kazanacağınız için paranızı dönüştürmeyin. Kazanç hedeflerinize odaklanın ve küçük artışlarla dikkatinizin dağılmamasına dikkat edin ve kripto paranın performansını etkileyebilecek ilgili tüm haberlere dikkat edin.

  1. Piyasa emirlerinin yerine sınır siparişlerini kullanın

Flaş kripto para haberleri

Borsa kullanarak ticaret yapmaya karar verdiğinizde, piyasa emirleri yerine limit emirleri kullanmayı deneyin. Coinbase Pro gibi bazı borsalarda, limit siparişleri daha düşük ücrete tabi. Kullandığınız borsa, belirli sipariş türlerini kullanarak size ödül veriyorsa, bunları kullanmayı deneyin.

  1. Hangi ticaret stratejisi türünün sizin için en iyi olduğunu belirleme

kripto gelismeleri

Uzun ya da kısa vadeli stratejiyi benimseyebilirsiniz. Uzun vadeli yatırımcılar, kripto paralarını 12 aydan fazla tutabilirlerse daha düşük vergi oranlarına sahip oldukları için avantajlıdırlar, ancak bir takas olarak düzeltmeler yapmak zorunda kalacaklar. Kısa vadeli yatırımcılar hızlı bir şekilde hareket ettikleri takdirde düzeltmeleri atlatabilirler, ancak süreç boyunca yürüttükleri her bir işlemden elde edilen kârlar üzerinden vergi ödemekle yükümlü olacaklar.

  1. Pozisyonunuzu ortalama

Eğer uzun giderseniz, örneğin ortalama maliyet ortalaması ya da değer ortalamasını kullanarak ortalama bir pozisyon almayı düşünün. Zayıf bir zamanlanmış ticaretin etkilerinden kaçınmanın etkili bir stratejisi, zaman içinde “ortalama” fiyatla bir varlık satın almak olarak bilinen, bir kerede yerine aşamalı olarak satın almak.

4 Aralık XRP

Bu strateji, teknik göstergeler hakkında bilgi sahibi olmayanlar ve kripto piyasasındaki oynaklığın nasıl işlediğini bilmeyenler için yararlı, aynı zamanda pozisyonların ortalamasını da düşürür. Ortalama alma sadece finansal olarak muhafazakar değil, aynı zamanda piyasa dalgalandığında ortaya çıkan stresi de azaltır. Bir seferde çok büyük olan bir pozisyonu benimsemek, duygusal olarak zor bir şekilde ele alınabilir ve sonunda kötü bir karar vermenize yol açabilir.

  1. Gözünüzü kripto eğilimlerinde tutun

Stellar Lumens kripto pazarında genişliyor

Kripto pazarı, trendlerden ve haberlerden büyük ölçüde etkilenir. Yeni gelişmeler ve ortaklıklar duyurulduğunda bir kripto paranın fiyatı genellikle yükselir ve bir korsan ya da kriptolarla ilgili yeni kısıtlayıcı yasalar hakkında söylentiler veya haberler olduğunda aşağı düşer.

  1. Arz ve talep yasaları

bitcoin ana akim etkisi

Arz ve talep yasaları, kripto para dünyaları için de geçerli. Bu, birçok pump ve dump programlarının dayandığı ilke ve aynı zamanda çalıştıkları da bu. Daha fazla insan bir kripto paraya yatırım yaparsa, daha yüksek fiyat onun fiyatıdır. Bu yüzden bir kripto paranın sadece ucuz olduğu için kârlı bir yatırım olup olmadığını belirleyemezsiniz.

Onun değeri dolaşım kaynağına göre dikkate alınmalı. Dolaşımdaki kripto paraların çıkarılacak veya ihraç edilebilecek azami arza daha yakın olması durumunda, kripto paranın değer olarak yükselme olasılığı daha yüksek. Bu talepte bir artış olduğunda kripto paranın arz eksikliği nedeniyle oluşur.

Sonuç

Doğru kararlar verdiğinizde kripto para spekülasyonu ve alım satım çok fazla kazanç sağlayabilir, ancak riskli bir çaba da olabilir.

Coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin