featured

Ünlü analist M. van de Poppe açıklıyor: Bir sonraki boğa koşusunun kazananı bu 2 altcoin olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler analist ve MN Trading’in kurucusu Michaël van de Poppe, Arbitrum (ARB) ve Aptos’un (APT) bir sonraki boğa döngüsünün en büyük kazananları olabileceğini söyledi. Analiste göre yeni kripto para birimleri etrafındaki anlatı bu harekette büyük bir rol oynayabilir.

ARB ve APT yeni piyasaya sürülen kripto para birimleri olmasına rağmen tokenlar en çok benimsenenlerden ikisi olarak sıralandı. Aptos’un Mainnet’i Ekim 2022’de piyasaya sürülürken Arbitrum Mart 2023’te pazardaki yolculuğuna başladı ve piyasa katılımcılarının gözünde ilgili olduğunu kanıtladı.

Analist Poppe’nin Aptos (APT) tahmini

Aptos için CoinMarketCap, son yedi günde yüzde 9,83’lük bir artışı sürdürebildiğini gösterdi. Günlük APT/USD grafiğine göre 28 Haziran’da 6,89 dolara kadar keskin bir düşüş yaşadıktan sonra tokena olan talep artıyor.

Bu yazı itibariyle Üstel Hareketli Ortalama (EMA) Sapan bir yükseliş formasyonu hazırladı. Bunun nedeni, APT tarafından gösterilen formasyonun birbirini izleyen boğa mumları ve günlük zaman diliminde daha yüksek bir mum ile karakterize edilmesiydi.

Ancak APT’nin yükseliş eğiliminin devam ettiğini teyit etmek için ikinci yükseliş mumunun en yüksek seviyesi olan 7,39 doların üzerinde kapanması gerekebilir. Bu gerçekleşmediği takdirde APT yükseliş trendine bir kez daha dönmeden önce geri çekilebilir.

altcoin

Bu arada Göreceli Güç Endeksi (RSI) APT’nin satın alma momentumunun 57,30’da sağlam olduğunu gösterdi. Bu nedenle RSI aşırı alım seviyesine geçmediği sürece token’ın kısa vadeli fiyat hareketi yeşil kalabilir.

Arbitrum (ARB)

Öte yandan ARB, 27 Haziran’da ulaştığı 1,24 dolarlık yerel zirvenin üzerine çıkmakta zorlandı. Ayrıca token çok sayıda satış baskısıyla karşılaştı ve fiyatın 1,15 dolara düşmesine neden oldu. Bu aynı zamanda 1,17 dolarlık direnci savuşturamamanın da bir sonucuydu.

Ancak On-Balance-Volume (OBV), ARB’nin yukarı yönlü bir kırılma potansiyeline sahip olduğunu gösterdi. Basın zamanında OBV önemli ölçüde yükselmişti. Negatif bölgede olmasına rağmen artan OBV yükselen bir hacim baskısını yansıtıyor. Dolayısıyla bu durum dağılımı nötralize edebilir ve kısa ila orta vadede daha yüksek fiyatlara yol açabilir.

analist

Sonuç olarak analist M. van de Poppe’nin görüşü tartışılan göstergelerin durumuyla eşleşiyor gibi görünüyor. Ne olursa olsun yatırımcıların APT ve ARB’de uzun pozisyon açmaya karar vermeden önce mevcut piyasa trendini etkileyebilecek dış faktörlere dikkat etmeleri gerekebilir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin