featured

Ünlü analist, haftanın trendlerini ve altcoin tahminlerini paylaştı: Bazı altcoinler alım fırsatı yaratabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto para analisti Miles Deutscher, dün Twitter’da çeşitli altcoinler hakkında tahminlerini paylaştı. Analist tweetlerinde mevcut trendlere, potansiyel fiyat sıkışmalarına ve önümüzdeki hafta dikkat edilmesi gereken piyasa içindeki fırsat alanlarına ışık tuttu.

https://twitter.com/milesdeutscher/status/1691116260090916866?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1691116260090916866%7Ctwgr%5Eaf8a33fd8d13a11a3eea7536c2a1165e3ba80a44%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcoinedition.com%2Fseveral-alts-may-get-squeezed-this-week-predicts-analyst%2F

Deutscher’in tweetinin ana konularından biri Shiba Inu (SHIB) tarafından Shibarium L2’nin yaklaşan lansmanı. Bu olayı çevreleyen beklentinin bazı agresif kısaltmalara yol açtığını gözlemledi ve piyasanın coşkusu nedeniyle bir sıkışma olasılığını ima etti. Bununla birlikte uygun bir giriş noktası ortaya çıkarsa açığa satış yapma eğiliminde olduğunu da ifade etti.

Analist daha sonra dikkatini, Federal Rezerv’in hizmet sağlayıcılar listesine HBAR özellikli bir platform eklediği haberinin ardından bir artış yaşayan Hedera’ya (HBAR) çevirdi. Yükseliş momentumuna rağmen Deutscher temkinli kaldı ve rallinin sürdürülebilirliğine ilişkin şüphelerini dile getirdi.

SHIB ve HBAR altcoin fiyat tahmini

Basın saatine göre CoinMarketCap, altcoinin 24 saatlik yüzde 12,93’lük bir kazancın ardından 0,07258 dolardan el değiştirdiğini belirtti. Geçtiğimiz işlem günü boyunca HBAR’ın fiyatındaki artışın yanı sıra kripto para birimi günlük işlem hacminde de yüzde 144’lük bir artış kaydetti. Ardından toplam günlük hacim 345.246.345 dolar olarak gerçekleşti.

Teknik açıdan bakıldığında, HBAR son 24 saat içinde 200 günlük EMA çizgisinin üzerine çıkmayı başardı. Bu yükseliş ivmesi daha sonra da devam etti ve altcoin fiyatını 0,06460 dolar direnç seviyesinin üzerine çıkardı.

altcoin

Yatırımcılar ve tüccarlar kâr elde etmek isteyebileceğinden önümüzdeki 24-48 saat içinde HBAR’ın fiyatında hafif bir düzeltme olabilir. Bu, kripto para biriminin fiyatının 0,06460 dolar fiyat noktasını yeniden test etmesiyle sonuçlanabilir. Bu noktanın altına inilmesi, altcoin’in 0,04460 dolara düşmeden önce 200 günlük EMA çizgisi olan 0,05820 dolara düşme riskiyle karşı karşıya kalmasına neden olabilir.

Öte yandan HBAR’ın önümüzdeki 72 saat boyunca 0,06460 doların üzerinde bir pozisyonda kalması bu düşüş tezini geçersiz kılacaktır. Bu senaryoda HBAR’ın yükselişi muhtemelen bir sonraki ana direnç seviyesine yani 0,09400 dolara meydan okumayla devam edebilir.

DOGE, SAND ve PEPE analizi

Deutscher analizine Dogecoin’in (DOGE) piyasadaki benzersiz konumunu vurgulayarak devam etti. DOGE’nin daha geniş piyasa eğiliminin tersine hareket ettiğini ve yapısal bütünlüğünün belirgin olduğunu belirtti. Analist, genel piyasa nötr ve yükseliş eğiliminde kalırsa DOGE’nin bu eğilimi yakalaması ve potansiyel olarak daha iyi performans göstermesi için bir fırsat olabileceğini öne sürdü.

Daha sonra dikkatini The Sandbox’a (SAND) çevirdi ve arzının yüzde 16’sının önemli bir token kilidinin açıldığını vurguladı. Birçok kilit açmanın fiyatlandırıldığını kabul etmekle birlikte, arzdaki bu ani artışı kayda değer olarak değerlendirdi. Bu nedenle bu akın nedeniyle orta vadede “yavaş bir kayıp” yaşanabileceği konusunda uyarıda bulundu. Deutscher ayrıca daha büyük yatırımcıların kısa vadede riskten korunabileceği için kısa vadede bir sıkışma potansiyeline dikkat çekti.

DOGE ile paralellikler kuran analist, Pepe’nin (PEPE) SHIB furyasıyla bağlantısını tartıştı. Piyasa rotasyonları sırasında DOGE altcoinine kıyasla gösterdiği üstün performansı öven Deutscher, bu modellerin PEPE’yi potansiyel uzun vadeli değere sahip bir memecoin olarak sağlamlaştırabileceğini öne sürdü.

Alternatif altcoinlerde düşüşler alım fırsatı yaratıyor!

Bu arada Deutscher, standart nakit akışı/gelir modelleri kullanılarak karşılaştırılabilir ürünlerle ölçüldüğünde Rollbit Coin’in (RLB) potansiyel değer düşüklüğünün altını çizdi. Düşüşleri cazip satın alma fırsatları olarak gördü ve GambleFi’nin ortaya çıkışını ilgi çekici bir anlatı olarak kaydetti.

Analizinin ikinci bölümünde Deutscher, çeşitli coinleri inceleyerek hem güçlü yönlerini hem de risklerini vurguladı. Potansiyel trendlerin oluştuğu alternatif anlatı coinleri olarak 0xCoco (COCO) ve WINR Protocol’den (WINR) bahsetti.

RLB’yi tercih etmesine rağmen özellikle COCO’nun gelir yaratma ve WINR’nin likidite havuzu modelini vurgulayarak bu coinlerin gücünü kabul etti. Deutscher ayrıca bu girişimlerin doğasında var olan riskliliğin de altını çizdi.

Analist, THORChain (RUNE), THORSwap (THOR), dYdX (DYDX), UniBot (UNIBOT), ApeCoin (APE) ve Sei (SEI) dahil olmak üzere diğer önemli altcoinlere ilişkin görüşler sunarak analizini tamamladı. Bunlar yakında piyasaya sürülecek ürünlerden ve artan zincir içi ölçümlerden potansiyel fiyat yeniden fiyatlandırmalarına ve beklenen piyasa olaylarına kadar uzanıyordu.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin