DeFi’de kilitli toplam rakam 54,4 milyar dolara düşse bile traderlar yükseliş bekliyor
DeFi’de kilitli toplam rakam 54,4 milyar dolara düşse bile traderlar yükseliş bekliyor

Ünlü analist DeFi alanındaki bu iki koine işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto öncüsü ve analisti Tyler Swope, bir dizi otomatik piyasa yapıcısının (AMM) 2021’de DeFi alanında çıkacağını söylüyor.

AMM’ler aslında, yatırımcıların karmaşık emir defterlerine ihtiyaç duymadan kripto para ticareti yapmalarını kolaylaştıran akıllı sözleşmelerdir. Bu yıl Uniswap önderliğinde ortaya çıkan birkaç popüler merkezi olmayan borsaya güç sağlayan teknolojidir.

İki DeFi platformu

Swope, Bitcoin’in geri çekilmesine rağmen son 30 gün içinde gelişen iki DeFi platformunu takip ettiğini söylüyor. Black Hole Swap’ın sessizce güç kazandığına ve AMM alanında devrim yaratacağına inanıyor.

Peki Black Hole ne yapıyor? Havuz likiditesini aşan işlemleri işleyebilen ilk AMM. Bunu nasıl yapıyor?

Protokol, Compound, Aave ve diğerleri gibi ödünç verme platformlarında fazla malzeme kullanıyor.

Black Hole, merkezi olmayan bir finans ekosistemi olan Hakka Finance’in bir ürünüdür. CoinGecko’ya göre Hakka Finance’ın tokenı HAKKA, yazım sırasında 0,078355 $’dan işlem görüyor ve geçen ay %81,4 arttı.

Swope ayrıca AMM destekli sürekli vadeli işlem sözleşmelerine olanak tanıyan Perpetual Protocol’ü önümüzdeki aylarda izlenecek bir proje olarak adlandırıyor.

CoinGecko’ya göre protokolün yerel tokenı PERP, yazı yazılırken 1,40 dolardan işlem görüyor ve son 30 günde %54,3 arttı.

Tokenlara dikkat!

Swope ayrıca, Balancer’ın (BAL), Uniswap’in aksine, bir likidite havuzunda ikiden fazla tokena sahip olabileceği en iyi seçimlerinden biri olduğunu söylüyor. Balancer’ın yönetim tokenı BAL, CoinGecko’ya göre Haziran ayında piyasaya sürüldü ve yazı yazılırken 11,21 dolardan işlem görüyor.

Swope, Balancer’ın DeFi alanında, likidite havuzları için merkezi olmayan otonom organizasyon PieDAO ile ekip oluşturmak da dahil olmak üzere çok sayıda etkili ortaklık kurduğunu belirtiyor.

Swope, riskli DeFi alanına yatırım yapan herkesin sağlam yol haritalarını, benzersiz kullanım durumlarını ve sektör içinde desteğe sahip projeleri aramaları gerektiğini söylüyor.

“DeFi işbirliklerini arıyorum. Temelleri arıyorum. Yeni ve heyecan verici bir şey sağlayan nedir? Çünkü sonunda bu orijinal projeler parlayacaklar.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin