featured

Ünlü analist bu 2 altcoin için kritik uyarı verdi: Parite son desteğin altına düşebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ITC Crypto’nun kurucusu Benjamin Cowen, MATIC ile Bitcoin ve SOL ile Bitcoin arasında bir zayıflık tespit etti. Ünlü analist, her iki altcoinin yakın geçmişini Bitcoin ile bağımsız olarak karşılaştırarak son iki yıldaki potansiyel zayıflıklara işaret etti.

TradingView’deki MATIC/BTC haftalık grafiğini kullanan Cowen, MATIC/BTC’nin Bitcoin’in ayı piyasası boyunca belirli bir aralıkta işlem gördüğünü gösterdi. Kripto çiftinin, MATIC’in daha fazla zayıflık gösterdiği mevcut piyasa durumu ile aralığın alt kısmına doğru azaldığını belirtti.

altcoin

Cowen, MATIC altcoini 1700 sats altında işlem gördüğünü ve mevcut desteğin altına inilmesinin parite için önemli bir düşüşe yer bırakacağını gözlemledi. Bunun nedeni, fiyat grafiğinin kayda değer bir bölgesi için destek olmamasıdır.

SOL altcoini ve BTC ilişkisi

Cowen ayrıca TradingView’deki haftalık grafikte SOL altcoininin Bitcoin ile ilişkisini karşılaştırdı. Kripto çiftinin son iki yılda tutarlı bir düşüş eğilimi sürdürdüğünü gözlemledi. Özellikle fiyat hareketinin doğası, pompalar önemli bir modeli korudu.

Analist, SOLBTC fiyat grafiğinde insanların her pompada emildiğini yalnızca fiyatın düşmesi ve yeni düşük seviyelere inmesi için olduğunu gözlemledi.

altcoin

Cowen’ın altcoin analizi, paritenin son desteğin altına düştüğünü ve daha da düşebileceğini gösteriyor. SOL sahiplerinin endişesi, son desteğin altına düşmenin daha önemli kayıplar anlamına gelebileceği yönünde. Zira yakınlarda kayda değer bir destek seviyesi bulunmuyor.

Cowen’ın analizini takiben hem MATICBTC hem de SOLBTC için görünüm yakın gelecekte umut verici görünmüyor. Bitcoin’i çevreleyen yükseliş hissi ve yukarı yönlü momentumu bu görüşü destekliyor. MATIC ve SOL sahipleri de dâhil olmak üzere birçok altcoin sahibi, bunları Bitcoin ile değiştirmeyi tercih ediyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin