Kripto piyasası görünümü: Bitcoin ve Ethereum'da dalgalanma ve potansiyel düzeltmeler
Kripto piyasası görünümü: Bitcoin ve Ethereum'da dalgalanma ve potansiyel düzeltmeler

Kripto piyasası görünümü: Bitcoin ve Ethereum’da dalgalanma ve potansiyel düzeltmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, Nisan ayında benzer bir konsolidasyon sürecinden geçti ve 30.000 ila 30.800 dolar arasında sıkıştı. Ardından genel bir yükseliş trendi başladı.

Son 24 saatte kripto para piyasasının toplam değeri %0,2 düşüş gösterdi ve Çarşamba gününden bu yana değer kaybetti. Ancak geçen Perşembe’den bu yana 1.16 ila 1.20 trilyon dolar aralığında seyretti. Piyasa duyarlılık endeksi olan Korku ve Açgözlülük Endeksi’ne göre piyasa “açgözlülük” havasında.

Bitcoin ve Ethereum: Konsolidasyon ve potansiyel düzeltmeler

Bitcoin, Nisan ayında benzer bir konsolidasyon sürecinden geçti ve 30.000 ila 30.800 dolar arasında sıkıştı. Genel olarak yükseliş eğilimindeydi. Ancak kısa vadeli tablo, kısa vadeli hedeflerin olduğunu gösteriyor. Örneğin, 29.8 bin dolarlık bölge (%76.4 ralli) kısa vadeli hedefler arasında yer alıyor. Bununla birlikte, daha olası bir senaryo olarak, 28.9 bin dolara (%61.8) geri çekilme bekleniyor. Bu geri çekilme, yükseliş eğilimini sorgulamak yerine daha fazla alımı tetikleyebilir.

Ethereum ise hafif düşüş eğilimli bir aralıkta işlem görüyor ve 22 Haziran’da gördüğü en yüksek seviyeden %4 düşerek 1.860 dolar seviyesine indi. Bu noktada düzeltici bir geri çekilme gelişebilir ve 1.800-1.810 dolar bölgesine doğru bir düşüşe zemin hazırlayabilir. Bu bölgede, kritik bir destek seviyesi ve son ralliden %61.8 geri çekilme seviyesine denk gelen 50 günlük hareketli ortalama bulunuyor.

Kripto haberleri

Madenciler biriktirdikleri Bitcoin rezervlerini satıyorlar. Glassnode’un hesaplamalarına göre, BTC madencileri borsalara 128 milyon dolarlık kripto para gönderdi. Bu rakam, günlük üretimin %315’ine denk gelen bir rekor olarak kaydedildi.

Standart bir airdrop avcısının ortalama geliri adres başına 9384 dolardı (medyan 6497 dolardı). X-explore ve kripto muhabiri Colin Wu’nun ortak araştırmasına göre, premium segment 18.935 dolar ve 14.288 dolar rakamlarına sahipti.

The Block’un kaynaklarına göre, Fidelity Investments bir spot Bitcoin ETF’si sunmaya hazırlanıyor. Yönetim şirketleri BlackRock, WisdomTree, Invesco ve Valkyrie, Haziran ayında bir spot Bitcoin ETF başlatmak için başvuruda bulundu.

ABD’deki en büyük sekiz finans kurumu, müşterilerine Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine erişim sağlamak için “aktif olarak çalışıyor”. CoinShares’in tahminlerine göre, yönetim altındaki varlıkları toplam 27 trilyon dolar.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin