Bitcoin hedefi ne? Ünlü analist yorumladı!

Ünlü analist Brandt, Bitcoin hedefini güncelledi! 40.000$ mümkün mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyat tahminleriyle ünlü olan Peter Brandt, Bitcoin Hedefini son paylaşımında belirtti. Brandt’ın bu tahmini, Bitcoin fiyatındaki potansiyel artışa dair önemli bir işaret olabilir.

Bitcoin’in son fiyat hareketlerindeki olumlu havadan etkilenen tecrübeli analist Peter Brandt, Bitcoin’in 30.000 doların üzerinde seyretmesinin ardından yatırımcılara uzun vadeli düşünmelerini önerdi. Brandt, hisse ve altın piyasasındaki yükseliş beklentisine paralel olarak Bitcoin’in yeni hedefi olarak 40.000 dolar seviyesini işaret etti. Brandt’ın paylaştığı grafikte de görüldüğü üzere, BTC 25.000 dolarlık güçlü desteği aştıktan sonra 29.000 doları da geride bırakarak, Bitcoin hedefi olarak 40.000 dolar görüntülenebilir.

Bitcoin hedefi ne? Ünlü analist şöyle yorumladı:

Kripto para piyasasının ünlü analistlerinden Peter Brandt, Bitcoin fiyatıyla ilgili yeni bir görüşünü paylaştı. Brandt, daha önceki tahminlerinden daha geniş bir perspektif sunarak, Bitcoin’in önümüzdeki bir yıl içinde 69.000 dolarlık rekor seviyesini aşabileceğini söyledi. Bugün kripto piyasasında ise Ethereum, Shapella güncellemesinin başarıyla uygulanmasının ardından değer kazanmaya devam ederken, Bitcoin’in değeri ise nispeten düşük bir artışla 31.000 dolar seviyesinde seyrediyor. Piyasa yorumcuları ise olası bir düzeltmeye karşı temkinli olunması gerektiği konusunda uyarılarını sürdürüyor.

Ünlü tecrübeli analist Brandt bitcoin hedefini güncelledi!

postsen.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin