Lunc fiyatı, lunc 1 dolar olacak mı? luna 1 dolar olacak mı ? luna güncellemesi duyuruldu!

Terra Luna Classic fiyatı beklenmedik bir şekilde %3,5 artarken, LUNC için fiyat tahmini – Şimdi LUNC alınmalı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Luna Classic (LUNC), Terra blok zincirinin ilk sürümünü destekleyen ancak artık pek kullanılmayan bir token olarak biliniyor. CoinGecko verilerine göre, LUNC son 24 saatte %3,5 civarında artarak 0,0001250 dolar seviyesinin hemen üzerinde işlem görüyor ve Çarşamba günkü düşük seviyelerinden güçlü bir toparlanma gösterdi.

Terra Lunca Classic Fiyat Tablosu (LUNC)

LUNC, Çarşamba günü 21 günlük hareketli ortalamasının altına düşerek 0,00012 dolara kadar gerilemişti. Ancak Bitcoin ve Ether gibi büyük blue-chip kripto para birimlerindeki yükselişlerle birlikte toparlandı.

Bu nedenle, fiyat tahminleri biraz daha iyimser hale geldi. Bitcoin, ABD dolarının zayıflaması ve ABD getirilerinin düşmesiyle birlikte performans gösterirken, Fed’in faiz artırma döngüsünün sonuna yaklaşıldığı ve yakın bir zamanda faiz indirme döngüsünün geleceği konusunda artan bahislerin etkisiyle artış gösterdi.

Bu haftanın ABD enflasyon verilerindeki beklenmedik düşüş ve geçen haftanın beklentilerin altında kalan ISM PMI anket sonuçları sonrasında piyasalar, son dönemde faiz artırımı beklentilerinde iyimserliklerini arttırdılar.

Bitcoin psikolojik olarak önemli olan 30.000 dolar seviyesini aşarken, Ether de “Shapella” yükseltmesinin başarıyla uygulanmasından etkilendi ve 2.000 dolar seviyesini test etti.

 

LUNC, geniş kapsamlı kripto para piyasası pozitifliğinden destek alarak son haftalarda yükselişini sürdürdü. Mart ayı dip seviyelerine göre yaklaşık %9 oranında artan token, 21 günlük hareketli ortalamasının üzerinde tutunmayı başardı ve Şubat ayından bu yana ilk kez bu seviyenin üstünde işlem görüyor.

Bu yükselişte, Beacon zincirinde stake edilmiş Ether tokenlerinin çekilebilmesine izin veren “Shapella” yükseltmesinin de etkisi olduğu düşünülüyor.

LUNC için sonraki adım neresi olacak?

LUNC, son haftalarda sürekli olarak $0.00012 bölgesinde güçlü destek buldu.

Bu, önümüzdeki haftalarda direnç haline dönüşen $0.00014 bölgesinde bir yeniden testin mümkün olabileceğini işaret ediyor.

Terra Luna Classic (LUNC)

Ancak, bu işaret genel olarak kripto alanındaki olumlu akışların önümüzdeki dönemde de devam edeceği varsayımına dayanmaktadır.

LUNC’un $0.00014 seviyesine yükselmesi için, seviyenin erken Mart’ta güçlü bir direnç olarak hareket etmesi nedeniyle, 50 günlük hareketli ortalamasının üzerine çıkması gerekebilir ve bu da zor bir iş olabilir.

$0.00014 seviyesine yükseliş, geçen Ekim’den bu yana devam eden düşüş trendinin kırılmasını doğrulayacak ve bu da potansiyel olarak ana destek/direnç bölgesi olan $0.00020 civarına doğru bir yükselişe yol açabilecektir.

Bunun için LUNC’un 100 günlük hareketli ortalamasının üzerindeki 0.00015 dolar ve 200 günlük hareketli ortalamasının üzerindeki 0.00018 dolar seviyelerine çıkması gerekiyor. Ancak, bu seviyelerin üzerinde kalıcı bir yükseliş gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belirsizdir ve kripto piyasasındaki dalgalanmalara bağlıdır.

LUNC almak için şimdi uygun zaman mı?

LUNC’ta kısa vadeli bir pompalama olasılığı kesinlikle var, bu da hızlı bir şekilde kripto paraları çevirmek isteyen kısa vadeli yatırımcıların ilgisini çekebilir.

Ancak daha uzun vadeli yatırımcılar (HODL’lar) başka yerlere bakmalıdır.

Bitcoin ve Ether gibi kripto para birimleri yılın şimdiye kadar %80 ve %65’in üzerinde artarken, LUNC yaklaşık %12 düştü.

Bu çoğu kişi tarafından orijinal Terra blok zincirinin ölmüş bir proje olarak görülmesinden kaynaklanıyor.

Özetlemek gerekirse, Terra blok zinciri ekosistemi, esasen Terra UST (UST) stabilcoin’in ABD dolarına karşı 1’e 1 değer kaybetmesiyle geçen Mayıs’ta öldü. Bu, stabilcoini desteklemek için kullanılan LUNC tokeninde hiperenflasyona neden oldu ve Terra Merkeziyetsiz Finans (DeFi) ekosisteminden büyük sermaye çıkışlarına neden oldu.

Çöküşten önce, Terra blok zinciri için çeşitli merkeziyetsiz uygulamalar inşa eden yüksek kaliteli geliştiriciler bir araya gelmişti.

Ancak bu çöküş, neredeyse tüm geliştiricilerin göç etmesine neden oldu. Orijinal Terra blok zincirinin başarısına yatırım yapanlar, çoğunlukla kaybedilen şeyleri bırakamayanlar iken, çoğunluğu geçerli kripto ekosistemlere geçti.

Kripto dünyasında hiçbir şey imkansız değildir ve yatırımcılar orijinal Terra blok zincirinin geri dönüş yaparak yeniden kazançlı bir ekosistem oluşturma olasılığını göz ardı etmemelidirler ve bu da LUNC’ı yükseltebilir.

Ancak şu aşamada bu pek olası görünmüyor. Çoğu blue-chip kripto para, yatırımcılara üst düzey güvenlik sunarken hala üstün kazanç imkanı sunmaktadır.

Blue-chip: Geleneksel finansta BlueChip, uzun bir süre boyunca yüksek performanslı olarak geniş çapta tanınan bir şirketi ifade ediyor. Dolayısıyla kripto para birimlerinde de benzer bir durum geçerli ve uzun zamandır iyi performans gösteren kripto para birimlerini tanımlamak için kullanılıyor.

cyrptonews.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin