Uzman görüşü: Bu altcoin testnet beklentisiyle pump görebilir!
Uzman görüşü: Bu altcoin testnet beklentisiyle pump görebilir!

Cardano kurucusu ilan etti: “Shelley bu tarihe kadar yayınlanmazsa kendi ayakkabımı yiyeceğim.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano (ADA) ve Ethereum Classic (ETC) gibi projelerle ilgilenen kuruluş olan IOHK’un İcra Kurulu Başkanı (CEO) Charles Hoskinson, her zaman kripto para birimi alanı hakkında düzenli olarak açık oturumlar düzenledi. Bu oturumlar kripto dünyasında gerçeğin anahtar bir örneğidir.

Cardano’nun yüzde 51 saldırısına karşı stratejisi

En son AMA’da(Bana İstediğini Sor), Hoskinson, Staking’in yazılım uyumluluğunu ve yüzde 51’lik bir saldırı durumunda ADA ağında karşı önlemlerin alınmasının ve önlenmesinin yollarını ele aldı. Windows işletim sisteminin büyük bir hayranı olduğu ve sistemin güvenilirliği nedeniyle belirleme desteği alacağını belirtti. Çok beklenen Shelley ana ağ sürümü hakkında konuşan Hoskinson, şunları söyledi:

Shelley bu yıl yüzde 100 yayınlanacak. Olmazsa kendi ayakkabımı yiyeceğim.

Shelley Projesi, merkeziyetsizliği sağlamaya yardımcı olmak için üç ana iş akışıyla tamamen özerk bir ağ olmayı hedeflemektedir.

AMA oturumu sırasında Charles , Cardano destekçilerine ayrıca, ağda yüzde 51’lik bir saldırı olması durumunda takip edilecek süreç hakkında bilgi verdi. Hoskinson, Cardano’nun yüksek pazar sınırının ilk etapta yüzde 51 saldırı gerçekleştirmeyi çok zorlaştırdığını söyledi. CEO’ya göre, ADA’nın fiyatı arttıkça saldırı maliyeti de artıyor. Giderek pahalı hale gelen saldırı maliyeti böyle bir girişimi giderek daha da zorlaştırıyor. Güvenirliği daha da vurgulamak için, IOHK CEO’su başka çözümler de anlattı ve şunları söyledi:

İlk azaltma işlemi, ağdaki davetsiz misafirleri yumuşak bir fork veya hard fork’la dondurmak. Bu, ağı değil yalnızca bireysel kullanıcıları etkileyeceği için ADA’nın değerini bile artırabilir. Güvenilir ekipman tarafından temin edilen nispi aralıklarla sağlanan test noktaları da bulunuyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin