Dijital Para Birimi Grubu Başkanı: “Altcoin'ler büyük ralli için hazırlanıyor.”
Dijital Para Birimi Grubu Başkanı: “Altcoin'ler büyük ralli için hazırlanıyor.”

Ünlü analist: Bitcoin’in 30K’lık boğa koşusu geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınmış bir kripto para birimi analisti olan AngeloBTC, Twitter’da bir TradingView gönderisini paylaştı. Bitcoin’in (BTC) 2021’de 30.000 dolara ulaşabileceğini gösterdi.

Bitcoin, sonraki boğa koşusunda 30.000 dolara ulaşacak

Yeni bir boğa koşusu yakın gelecekte başlayabilir gibi görünüyor. 2017’nin boğa koşusu boyunca binlerce BTC’ye ulaşabilen bir trader olan AngeloBTC’ye göre, gelecekte Bitcoin 30.000 dolara fırlayabilir. Bu, en popüler kripto para biriminin, son boğa piyasasında olduğundan %50 daha fazla işlem görebileceği anlamına gelir.

TradingView’daki blog gönderisine göre, Bitcoin ve kripto para birimleri sadece küçük bir varlık sınıfıdır. Bitcoin’in sıfıra düşebileceğini veya mevcut fiyatının on katına kadar büyüyebileceğini açıkladı. Ancak, orta aralıkta dikkate değer olmadığını söyledi.

Bitcoin %600 den fazla artacak

Twitter kullanıcısı ve trader uzun zamandır kripto piyasasında bulunmuyor. Ayı piyasası başladıktan sonra, yıl boyunca sadece birkaç tweet attı. Dijital varlık piyasasına çok fazla dikkat etmiyormuş gibi görünüyordu veya en azından bu konudaki görüşlerini toplulukla paylaşmıyordu.

Piyasada bulunan bireyler Bitcoin ve kripto para biriminin geleceği için çok heyecanlılar. Bir yıl içinde %80 düşüş yaşadıktan sonra, topluluk Bitcoin’in gelecekte büyümesini ve yeni zirvelere ulaşmasını bekliyor. AngeloBTC’nin bu kripto para birimi için fiyat tahminini takiben, dijital varlığın %600’den daha fazla büyümesi anlamına geliyor.

Bu kolay bir iş olmasa da, kripto para biriminin bu büyümeyi deneyimlemesi mümkündür. Geçmişte, 2017’de 1.000 dolardan 20.000 dolara yükseldi.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin