Başarılı analist: Bitcoin’de mega sıçramaya hazır olun!”
Başarılı analist: Bitcoin’de mega sıçramaya hazır olun!”

Fidelity başardı, Wall Street akını başladı, Twitter CEO’su iyice Bitcoin’e daldı ve TRON girişimi, 32.8 milyon dolar kar sağladı.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fidelity’nin yeni Bitcoin ve kripto platformunun başkanı, şirketin Wall Street kurumlarından şaşırtıcı miktarda ilgi gördüğünü söylüyor. Tom Jessop, emekli fonları ve bağışların ev ödevlerini beklenenden daha kısa sürede yaptığını söyledi.

Fidelity Digital Assets

Tom Jessop konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

Yerli kripto olarak adlandırdığım şeye başladığımızı düşünüyorum, bu yüzden birçok kripto hedge fonu erken ilgi gördü. Bunu takiben, yönetimini pozitif olan varlık sınıfına oldukça büyük miktarlarda sermaye tahsis etmeye ikna eden riskten korunma fonlarından ilgi gördük. Bazıları tahsis edilmiş ve varlıkları gözetimimize taşımak isteyen, bazıları ise dolar bazlı görevlere sahip olan ancak bir emanetçi olana kadar aktif olmak istemeyen kesimlerden başvuru aldık.

Açıkçası, danışman topluluğundan ve emeklilik dünyasından bile biraz ilgi görüyoruz. Bunun işlerini yapan ve tahsis etmeye hazır olan müşteriler olduğunu söyleyemem, ama sanırım daha çok iş yapacaklar ve keşiflerinin bir parçası olarak servis sağlayıcılarla konuşuyorlar. Benim için en ilginç olanı ise, dokuz ay önce ya da altı ay önce bana emekli fonları ve bağışlarıyla iş konuşacağımızı söyleseydiniz, muhtemelen “olası değil” diyecektim.

Bitcoin

Twitter ve Square CEO’su Jack Dorsey, Trezor donanım cüzdanı almak için Bitcoin kullandığını söyledi. Cihaz, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri ile özel anahtarlar depolamak için gelişmiş güvenlik sağlar. Dorsey, platformun açık kaynaklı ürün yazılımını kararında ana faktör olarak belirtti.

Dorsey, Bitcoin’in eninde sonunda internetin yerel kripto parası olabileceğine inanan büyük bir kripto destekçisidir. Cash Uygulaması’nda Bitcoin satın alma sınırını maksimize ederek haftada 10.000 dolar yatırım yaptığını duyurdu.

TRON

TRON’un yerel kripto para birimi olan TRX’in çok büyük miktar olan kısmı merkezi olmayan uygulamalara (DApps) aktarıldı. DappReview’a göre, 50.000 kullanıcı 24 saatlik bir sürede yaklaşık 32.8 milyon dolar olan 1.4 milyar TRX’i harcadı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin