4chan’i hatırladınız mı?: Bitcoin geleceğini gösteren poster henüz yanılmadı
4chan’i hatırladınız mı?: Bitcoin geleceğini gösteren poster henüz yanılmadı

Ünlü analist Bitcoin fiyatını arttıracak katalizörü açıklıyor: Fransız banka krizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kriptolar yumuşuyor ve toplam piyasa değeri 100 milyar dolara düştü. Bu arada, Circle CEO’su Jeremy Allaire, Bitcoin’in bugün olandan daha değerli olacağını söyledi. Ayrıca Weiss Crypto Ratings kripto benimsemesi ile ilgili verileri paylaşıyor. Ünlü analist Max Keizer ise Fransız banka krizinin Bitcoin fiyatını arttıracağını iddia ediyor.

Bitcoin ve piyasa düşüyor ama uzmanlar endişeli değil

Bitcoin 3.192 dolar civarında işlem görüyor, kriptoların çoğunluğu ise fiyat kaybını arttırıyor.

Üstteki kripto fiyat hareketi aşağıdaki grafikte tasvir edildi.

Kaynak: Coinmarketcap
Kaynak: Coinmarketcap

Kripto pazarı, kaybetme çizgisinden geçerken toplam piyasa değeri 100 milyar dolara indi.

Kaynak: Coinmarketcap
Kaynak: Coinmarketcap

Ancak uzmanlar ve Circle’ın CEO’su Jeremy Allaire, fiyat düşüşü nedeniyle hiç endişeli değil. Jeremy Allaire konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Önemli fiyat tahminleri yapmıyorum. Ama kesinlikle Bitcoin, bugünkü değerinden daha büyük bir değere sahip olacak. Piyasada uzun pozisyon alma zamanı. Bitcoin’le ilgili en önemli şey, güvenlik ve ölçeğinde benzersiz olması. Bu para birimi dünyanın her yerinde cazip fırsatlar sunuyor.

Weiss Crypto Ratings: Kripto benimsenmesi artıyor ve piyasa büyüyor

Weiss Crypto Ratings kripto benimsenmesinde artış olduğunu şu sözlerle açıkladı:

Sektörün ilerlemesini takip etmenin çok daha güvenilir bir yolu, gerçek dünyadaki işlemlerle… Bu arada piyasa, sıçramalar ve sınırlarla büyüyor.

Derecelendirme şirketi, öncelikle trader’lar, yatırımcılar ve spekülatörler tarafından gerçekleştirilmekte olan ve borsalarda gerçekleşen iki tür işlemden bahsediyor. İkinci tür işlemler, oyların kullanımı, ödemeler ve DApp’lerin fiili kullanımı dahil olmak üzere kriptonun çıkıntısının üzerinde. Weiss Crypto Ratings konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

EOS, zincirleme işlemlerini kabaca 670’den 1’e kadar artırdı. Yılın ilk yarısında, hala çizim tahtasında iken, günlük işlemlerinin günde ortalama 10.000’den fazla olmadığı görülüyor. Şimdi, işlem hacmi günde 6,7 milyona ulaştı.

Ünlü analist: “Fransız banka krizi Bitcoin fiyatında artışa yol açacak.”

WAX (EOS’un bir forku) benzer şekilde hızla büyüyor. Piyasaya sürülmeden önce, on-chain işlemleri en düşük seviyedeydi. Şimdi günde yaklaşık 5,6 milyon dolarlarda geziyor. TRON’un (başka bir EOS yarışmacısı) büyümesi de göz alıcı. TRON geçen yılki 1.000’den bugün 600.000’e ulaştı. Bu arada, Bitcoin savunucusu Max Keizer, İngilizlerin Bitcoin’e yüklenmesini tavsiye ediyor. Max Keizer konuya yönelik şunları söylüyor:

İngilizler, servetlerini korumak istiyorlarsa, şu anda Bitcoin’e yüklenmek zorunda.

Ancak, sadece İngilizler değil, Kieser ayrıca Fransız protestocularınında Bitcoin’e girmesini istiyor.

Araştırmam %20’lik bir geri çekilmenin, ciddi bir Fransız banka krizi ile sonuçlanan sürdürülemez bir zincirleme reaksiyonu tetikleyeceğini gösterdi. Bu durum Bitcoin fiyatında bir artışa yol açacak, bu da bankalara ve Bitcoin’e daha fazla para yatırmak için göstericilere teşvik sunacak.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin