Facebook en çok kullanılan kripto ürününü yapabilir mi?
Facebook en çok kullanılan kripto ürününü yapabilir mi?

Facebook piyasanın en büyük kripto ürününü yapabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Morgan Creek’in kurucu ortağı Anthony Pompliano, verdiği son röportajda Facebook’un kripto para dünyasında en çok kullanılan kripto ürününü oluşturabileceğini söylüyor. Görünüşe göre, Facebook Blockchain mühendislerini işe alıyor, ancak bunun arkasındaki amaç hakkında net bir bilgi yok.

Facebook en çok kullanılan kripto ürününü yapabilir mi?

Facebook, dünyanın her yerindeki en önemli şirketlerden biri. Şimdi Blockchain teknolojisiyle çalışmak istiyor gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde Mike Dudas, Facebook’un bir Blockchain mühendisi aradığını gösteren bir fotoğraf paylaştı.

Pompliano, Mike Dudas’ın bu paylaşımına Facebook’un kripto para dünyasında en çok kullanılan ürünü yapacağını söyleyerek cevap verdi. Sektörde birçok şirket var, ancak bunların hiçbiri diğer alanlardaki geleneksel şirketler ile aynı kullanıcı sayısına ulaşamadı. Ancak Pompliano, Facebook’un bir Blockchain veya kripto ürününün pazara ne zaman sürüleceğini bilmediğini belirtiyor.

https://twitter.com/mdudas/status/1070495232825929729

“Çoğu şirket piyasadan silinebilir, ama Facebook öyle değil.”

Pompliano konuya yönelik şunları söyledi:

Bu, bir Blockchain ürününün lansman tarihini duyurmak için. Onlara inanıyorum, kullanıcı sayıları yüksek. Tarihsel olarak herkesi öldürdüler. Çoğu şirket piyasadan silinebilir, ama Facebook öyle değil.

Pompliano, Facebook’un çok fazla yetenek ve deneyime sahip bir ekibi olduğunu belirtiyor.  Cheddar isimli bir haber  sitesi ise Facebook’un kendi kripto para birimini oluşturmak için araştırma yaptığını bildirdi. Ana hedef, dünya çapında iki milyar kullanıcı için ödemeleri kolaylaştırmak. Cheddar’a göre, bu popüler mesajlaşma uygulaması Kik’e benzer projelerle gelebilir.

Şirket Blockchain’in Facebook’ta nasıl kullanılacağını analiz ediyor

Bu yılın başlarında yazdığımız gibi, Facebook Blockchain teknolojisinin yeni uygulamalarını araştırmak için yeni bir Blockchain bölümü oluşturmaya karar verdi. O zamanlar, eski PayPal’ın CEO’su David Marcus, Blockchain’in Facebook’ta nasıl kullanılacağını araştırmak için o sırada çalıştığı Messenger’ı bıraktı.

Şimdiye kadar, Facebook kullanıcıları için herhangi bir Blockchain ile ilgili ürün veya hizmet açıklanmadı. Bununla birlikte, şirket Blockchain teknolojisine yatırım yapıyor ve Facebook’ta nasıl kullanılacağını analiz ediyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin