ADA fiyatı yükselecek mi?

Ünlü Analist, ADA’nın %15 yükselebileceğini öngörüyor; SOL 18.83 doların üzerine çıkarsa ADA patlama yaşayabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto traderi ve analisti Dan Gambardello, Cardano’nun (ADA) önümüzdeki günlerde %15’lik bir hareket yaşayabileceğini öngördü. Gambardello son analizinde, Solana’nın (SOL) 18,83$ ile önemli bir direnç seviyesini yeniden test ettiğini belirtti. Analist, SOL’un fiyatının yükselmeye devam etmesi halinde, altcoinin de yakında bu seviyeyi takip edeceğine inanıyor.

ADA FİYATI YÜKSELECEK Mİ?

Gambardello, Altcoinin fiyatının önümüzdeki birkaç gün içinde yükselmesi halinde, altcoinin aşması gereken güçlü bir engel olduğunu belirttiği 0,32 dolarlık direnç seviyesine doğru bir hamle yapabileceğini tahmin ediyor. Analiste göre ayrıca, 0,35 doların üzerine çıkılması yükselişin büyük bir onayı olacak.

Öte yandan, SOL’un fiyatı yukarıda belirtilen 18,83 $ işareti tarafından reddedilirse, ADA’nın fiyatı önümüzdeki birkaç gün içinde düşme riski altında olabilir. Bu senaryoda Gambardello, ADA’nın fiyatı için aşağı yönlü hedefinin 0,22 dolar olduğunu paylaştı.

Basın zamanında, CoinMarketCap’e göre ADA 0,2824 dolardan işlem görüyordu. Bu, kripto paranın 24 saatlik %3,97’lik bir kazanç elde etmesinin ardından gerçekleşti. Ancak bu olumlu günlük performans, altcoin’in haftalık performansını yeşile çevirmek için yeterli olmadı, çünkü altcoin son 7 günde %3,77 düştü.

Kriptonun 24 saatlik kazancı, altcoinin geçtiğimiz işlem gününde iki piyasa lideri Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) karşısında güçlenmesini sağladı. Sonuç olarak ADA, BTC karşısında %2,42 ve piyasa değerine göre en büyük altcoin karşısında %1,87 artış gösterdi.

Daily chart for ADA/USDT (Source: TradingView)

Teknik açıdan bakıldığında, ADA son 24 saat içinde 9 günlük EMA çizgisinin üzerine çıkmayı başardı ve basın zamanında teknik göstergenin üzerinde işlem görmeye devam etti. Kriptonun fiyatı bugünkü işlem seansının başlarında daha uzun olan 20 günlük EMA’ya da meydan okumaya çalışmış ancak seviyenin üzerine çıkamamıştı.

 

coinedition.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin