perlin
Üniversite öğrencisi Perlin projesi ile kripto alanında devrim yapmak istiyor

Üniversite öğrencisi Perlin projesi ile kripto ekosisteminde devrim yapmak istiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

20 yaşındaki bir Hong Kong Üniversitesi öğrencisi, Perlin adını verdiği projesiyle kripto ekosisteminde devrim yapmak istiyor.

Kenta Iwasaki, kripto para piyasasının son aylarda durgunlaştığını ve bunun hakkında bir şeyler yapmak istediğini söylüyor. Şu anda liderliğini yaptığı projeler arasında, kendi benzersiz Blockchain tasarımına dayanarak, Perlin olarak bilinen ve kripto paralar ile çalışan bir pazar için 50 milyon dolarlık bir fon sağlama çabası bulunuyor

Kripto alanının değişmesi gerektiğine inanıyor

Iwasaki kripto piyasası için şunları düşünüyor:

Kripto para ile yapabileceklerinize yeni bir lezzet, gerçekten yeni bir şey eklemek gerekiyor. Aksi takdirde, teknoloji basit coin borsaları ile harcanacak.

Iwasaki, sekiz yaşından beri yazılım geliştiriyor. Tasarladığı yazımları satarak her ay binlerce dolar kazanan genç girişimcinin kendisini piyasaya çoktan adapte ettiği görülüyor. Son odak noktası ise Perlin. Bu projesinin kripto para birimlerine değer biçmenin ve şirketlerin bulut tabanlı bilgi işlem gücünü nasıl sağlaması ile ilgili yeni bir yolunu sunacağını iddia ediyor.

Şirket ayrıca kullanıcıların bu süreçte biraz para kazanmasını istiyor. Akıllı telefon sahipleri, kripto işlerine başlayan geliştiricilere bilgi işlem gücünü ödünç verme şansına sahipler.  Öyle ki Kullanıcılar, şirketin dijital varlıkları olan “Perl” karşılığında telefonlarının gücünü kullandırabiliyor. Güçlerini ödünç veren müşteriler, her altı saatte bir, 1 ila 3 dolar arasında kripto para cinsinden bir tutar kazanabiliyorlar. Iwasaki, 2019’un sonunda Perlin ağına bağlı yaklaşık 50.000 telefona sahip olmak istiyor.

Iwasaki, Perl’in avantajının, değerini asla kaybetmeyen bir şeye bağlı olduğunu söylüyor. Yani Perl coinini yen, dolar ve euro gibi fiat para birimlerine bağlı olan stabil coinler gibi olduğunu iddia ediyor. Perl coininin değeri insanların ve işletmelerin her zaman ihtiyaç duyacağı bilgisayar gücüne bağlı. Bunun kripto parayı pump – dump girişimlerine ve volatiliteye karşı daha güçlü hale getirdiğine inanıyor.

Tel Aviv Üniversitesi, Tulsa Üniversitesi ve New Mexico Üniversitesi tarafından 18 Aralık’ta yayınlanan bir araştırma, bu yıl Ocak ve temmuz ayları arasında, çoğu nispeten belirsiz veya daha küçük altcoinlerde olmak üzere 5.000 pump dump girişimi olduğunu ortaya koydu.

Perlin projesi ile iş alanını büyütmek istiyor

Iwasaki, kötü niyetli oyuncuların ve dalgalanmanın kripto paraların kötü tanınmasına ve insanların olması gerektiği gibi Blockchain teknolojisine güven duymalarını önlediğini düşünüyor.

Gelecek vizyonundan da bahseden Iwasaki, Perlin’i üçüncü dünya veya gelişmekte olan ülkelerin vatandaşlarına ücretsiz internet hizmeti sunabilecek kadar arttırmak istediği söylüyor.

livebitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin