Uniswap’in günlük ücret üretimi zirvede - ne anlama geliyor?
Uniswap’in günlük ücret üretimi zirvede - ne anlama geliyor?

Uniswap (UNI) Bitwise “10 Large Cap Crypto Index”e eklendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uniswap (UNI) dijital varlığı Bitwise 10 Large Cap Crypto Index’e eklendi. Bitwise ekibi, aşağıdaki tweet aracılığıyla kripto topluluğunu endeksin yeniden dengelenmesinden haberdar etti.

UniSwap, Bitwise Endeksinde Bitcoin ve Diğer “Heavyweights” a Katılıyor

Bitwise 10 Large Cap Crypto Index (BITX), en büyük 10 dijital varlığın “halka açık piyasa değeri ile ölçülen ve ağırlıklandırılan” toplam getirisini izler. Endeksin 10 bileşeni aşağıdaki gibidir.

  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Chainlink (LINK)
  • Litecoin (LTC)
  • Bitcoin Cash (BCH)
  • Stellar (XLM)
  • Uniswap (UNI)
  • AAVE (Aave)
  • EOS
  • Tezos (XTZ)

Uniswap, 818 günden beri kesintisiz çalışıyor

Bitwise 10 Large Cap Index’e Uniswap (UNI) eklenmesi, protokolün lansmanından bu yana 818 günden fazla bir süreyi kutladığı bir zamanda geliyor. projenin mucidi Hayden Adams, protokolün lansmanından bu yana sıfır kesinti süresine ve 75 Milyar Dolar’ın üzerinde işlem hacmine sahip olduğunu vurgulayan aşağıdaki açıklamayla bu önemli aşamayı kutladı:

@UniswapProtocol v1’in 100.000 $ hibe ile piyasaya sürülmesinden bu yana 818 gün geçti.

O zamandan beri işlem hacminde 75 milyar doların üzerinde 0 saniye kesinti yaşandı.

Ticaretin durdurulamaz, merkezi olmayan geleceğine hoş geldiniz.

Uniswap Twitter Adı @Uniswap olarak güncellendi

Ayrıca bu hafta, Uniswap ekibi, mevcut @UniswapProtocol’a ek olarak Twitter’daki @Uniswap kimliğinin kontrolünde olduklarını duyurdu. Duyuru Uniswap ekibi tarafından aşağıdaki tweet ile yapıldı.

https://twitter.com/Uniswap/status/1355178577457803265?

Uniswap tüm zamanların en yüksek seviyesini vurdu

Fiyatla ilgili olarak, altcoin bugün 30 Ocak’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi 16.40 $ olan Binance fiyatı belirledi. Bu değer, yıl başladığından bu yana kabaca 3.64x artış. 1 Ocak, Uniswap’in (UNI) yaklaşık 4,50 $ seviyesinde işlem görerek tam bir ayd a% 264 değerinde bir artışa işaret etti.

Uniswap’in fiyatı, kripto topluluğu, UNI’nin Bitwise 10 Large Cap Index’e eklendiği haberini sindirirken hafta sonu yükselmeye devam ediyor. Ancak, Uniswap’ın fiyatı aşırı alım bölgesinde. Bu nedenle, tüccarlara ve yatırımcılara, çeşitli türev platformlarında UNI ticareti yaparken stop loss kullanmaları önerilir.

ethereumworldnews

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin