Grayscale, CME ETH Vadeli İşlemleri lansmanından önce Ethereum Trust'ı yeniden açıyor
Grayscale, CME ETH Vadeli İşlemleri lansmanından önce Ethereum Trust'ı yeniden açıyor

Grayscale, CME ETH Vadeli İşlemleri lansmanından önce Ethereum Trust’ı yeniden açıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük dijital varlık yöneticilerinden biri olan Grayscale, Ethereum Trust’ı yatırımcılara yeniden açtı. 4 PM EST’de yapılan duyuru, Grayscale Ethereum Trust’ın hisselerinin özel olarak satılmasının devam ettiğini doğruladı.

Trust’ın özel satışı yıl boyunca periyodik olarak sunulur ve artık yatırımcılara günlük abonelik için sunulmaktadır.Kripto topluluğundaki pek çok kişi, bu olayın ETH’ye para akışına yol açma potansiyeline sahip olduğuna ve kripto para birimini tüm zamanların en yüksek seviyelerine göndereceğine inanıyor.

Bu aynı zamanda, 8 Şubat’ta gerçekleşmesi planlanan CME’de ETH vadeli işlemlerinin lansmanından önce geliyor. CME, dünyanın en büyük türev platformu ve şu anda Bitcoin Vadeli İşlemleri için en büyük piyasa konumunda.

Bu, kurumsal yatırımcıların kripto piyasasında giderek daha fazla pozisyon aldığının kanıtı ve ETH Vadeli İşlemlerinin eklenmesiyle yakında Ethereum’a benzer bir şekilde maruz kalabilecekler.

4 milyar değerinde ETH’nin artık ETH 2 depozito sözleşmesinde kilitli olduğu göz önüne alındığında, en büyük ikinci kripto varlığın yükselişe geçmesinin tek nedeni bu değil.

ETH 1 ve ETH 2’nin önümüzdeki yıl gerçekleşmesi beklenen birleşme ile ETH 2 para politikası yürürlüğe girmeye başlayacak.

Mevcut ETH 2.0 spesifikasyonuna göre, Proof of Stake’in bir parçası olarak ihraç oranı büyük ölçüde düşürülecek. Bu, madenci ücretlerini yakan EIP-1559’un piyasaya sürülmesiyle birlikte, varlığa deflasyonist baskı ekleyecek.

ETH, dalgalı bir haftadan sonra tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1473 $ ‘dan yazım sırasında 1.341 $’ a düştü.

ambcrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin