Uniswap fiyat analizi: UNI kısa vadeli kritik seviyeleri
Uniswap fiyat analizi: UNI kısa vadeli kritik seviyeleri

Uniswap Fiyat Analizi: UNI boğaları düşüşü satın alıyor, bu kilit seviye kırılırsa 28 $ gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uniswap fiyatı, iki saat içinde gerçekleşen büyük bir satıştan önce 21 dolar civarında işlem görüyordu ve dijital varlığı 16,84 dolara düşürdü. Boğalar, düşüşün çoğunu önümüzdeki 12 saat içinde geri aldı.

Uniswap fiyatı büyük bir patlama için hazır mı?

UNI, 12 saatlik grafikte yükselen bir paralel kanal oluşturdu ve büyük bir satışa rağmen düşük destek trend çizgisini savundu. Boğalar şimdi formasyonun üst sınırına doğru 24 $ ‘a doğru bir toparlanma hedefliyor.

uni price

En önemli direnç seviyesi, 24 dolarlık üst trend çizgisi. Bu noktanın üzerindeki bir kırılma, Uniswap fiyatını hızla 28 dolara çekebilir. Bu fiyat hedefi, formasyonun yüksekliği referans noktası alınarak belirlenmiş.

Öte yandan, 12 saatlik grafikte 26-EMA ile çakışan 20 $ ‘lık temel destek seviyesini kaybetmek, ayıların satışta vurmayı başardığı aynı fiyat hedefi olan 16.8 $’ a düşüşü tekrarlayabilir. Tek fark, Uniswap fiyatının orada kapanması ve bunun da düşüş senaryosuna yol açmasıdır.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin