Union Service Bank AG, kendi menkul kıymet tokenini çıkarıyor.
Union Service Bank AG, kendi menkul kıymet tokenini çıkarıyor.

Lihtenştayn bankası Union Service Bank AG, kendi menkul kıymet tokenini çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lihtenştayn’daki Union Service Bank AG, kendi menkul kıymet tokenini ve stablecoin’ini tanıtmayı planladığını duyurdu. Banka bu adımıyla, coin çıkaran, regüle edilmiş ilk lisanslı banka olarak tarihe geçecek.

Union Service Bank AG tarihte bir ilke imza atıyor

Lihtenştayn’ın denetleyici otoritesi olan Financial Market Authority (FMA) ile yapılan anlaşmanın ardından Union Service Bank AG, kendi menkul kıymet tokenini ve stablecoin’i olan Union Bank Payment Coin’i çıkarmaya hazırlanıyor.

Basın bültenine göre banka, özellikle Avusturya, Almanya, İsviçre ve Orta Doğu’daki kurumsal müşterilere hizmet veriyor. Banka ayrıca, ICO’ları ve kripto para birimlerini desteklediği için kripto dünyasında da tanınan bir kuruluş.

Ayrıca, Union Investment müşterilere kripto para biriminden fiat’a geçişte yardımcı olmak için geçmişte birkaç kripto brokeri ve danışman ile ortaklık kurmuştu.

Pek çok önemli kuruluş birlikte çalışacak

Buna ek olarak Union Investment, kendisini tam hizmetli bir Blockchain yatırım bankası olarak konumlandırıyor. Bu nedenle, Blockchain bankanın süreçlerine ve teknolojilerine entegre edilecek. İsviçre’nin önde gelen Blockchain stüdyolarından biri olan Verum Capitl AG de inisiyatifi ile bankaya yardım edecek.

Bankanın yönetim kurulu başkanı Dastmaltchi şunları söyledi:

Hedefimiz, dünyanın ilk Blockchain yatırım bankası olmak ve müşterilerimize ve aracılarımıza verimlilik sağlamak, maliyet tabanını azaltmak ve yeni gelir fırsatları yaratmak için somut çözümler sunmak. Tam lisanslı ve düzenlenmiş bir banka olarak, geleneksel bankacılığın tüm avantajlarını, Blockchain teknolojisinde var olan imkanlarla birleştirmek için ayrıcalıklı bir konumda bulunuyoruz.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Siber güvenlik şirketi RiskIQ: “60 saniyede 1 milyon dolar hackleniyor.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin