UNICEF Fransa kripto bağışlarını kabul ediyor
UNICEF Fransa kripto bağışlarını kabul ediyor

UNICEF Fransa 9 kripto para ile bağış kabul ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

UNICEF Fransa ofisi, Bitcoin Cash (BCH) ve Bitcoin (BTC) dahil olmak üzere en popüler 9 kripto para ile bağış kabul etmeye başladı.

UNICEF Fransa kripto bağışlarını kabul ediyor

Fransız medyasında çıkan haberlere göre, UNICEF Fransa (Birleşmiş Milletler Çocuk Fonu) şu anda 9 kripto para ile bağışları kabul ettiğini duyurdu. Bağış olarak kabul edilecek popüler kripto paralar Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), EOS (EOS), Monero (XMR), DASH (DASH) ve Stellar (XLM)’dir. Desteklenen tüm kripto paralarla yapılan bağışlar şu anda doğrudan Fransa şubesinin web sitesi üzerinden kabul ediliyor. UNICEF Fransa müdürü Sébastien Lyon konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

İnsancıl amaçlar için kullanılan kripto paralar ve Blockchain teknolojisi, halkın cömertliğine hitap ediyor. Böylelikle daha çok muhtaç çocuklara ulaşma imkânı sağlıyor.

Devam eden başarılı kripto kampanyaları

Bu Birleşmiş Milletler Çocuk Fonu’nun kriptolarla ilgili ilk girişimi değil. Şubat ayında UNICEF, Suriye’deki iç savaştan muzdarip çocukların korunması ve gerekli kaynakların toplanması için bir fon programı başlattı. “Game Chaingers” adlı kampanya, bilgisayar oyuncularını hedefliyor.

Katılımcılar, kuruluşun web sitesinden özel bir madencilik yazılım uygulamasını indirerek oyun oynadıkça Ethereum kazıyorlar. Daha sonra, Mayıs ayında UNICEF Avustralya, “Hopond” adlı özel bir web sitesi aracılığıyla benzer bir kampanya başlattı. Yazım sırasında 22.000’den fazla kişi, BM ajansının Avustralya ofisi tarafından kurulan platform aracılığıyla kripto para madenciliği yapıyor ve kazanımlarını bağışlıyor.

News.bitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin