featured

UNI için teknik göstergeler yükselişin devam edeceğini gösteriyor! Sıradaki hedef 7 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki toparlanma hareketlerinin ortasında gözde altcoin’lerden bir tanesi olan UNI, 5,66 dolarda bulunan destek noktasından yükselişe geçti. Bir boğa dönüşü, fiyatı bu destekten %10 oranında artırdı. Bu hareket, grafikte bu yükseliş modeli ile desteklendi.  Bununla birlikte, daha yüksek fiyatta gelecek satış baskısı, potansiyel toparlanmanın birkaç işlem seansı durabileceğini gösteriyor.

Altcoin’in grafiğindeki boğa modeli, alıcıları 7 dolar seviyesini geri almaya teşvik ediyor. UNI fiyatı şu anda 6,5 dolar seviyesini aşmak için mücadele ediyor.

UNI

Uniswap için 24 saatlik işlem hacmi 148,1 milyon dolardır. Bu da %20’lik bir zarara işaret etmektedir.

Fiyat, günlük zaman çizelgesi grafiğinde ters bir baş ve omuz modeli oluşturur. Desenin baş ve omuz kısmı, altcoin sahipleri için iki önemli destek noktasını yansıtıyor.

Bu nedenle grafik, alıcıların fiyat toparlanmasını sürdürmesi için 5,7 dolar ve 5,2 dolar seviyelerinde bulunan destek noktalarının önemli olduğunu gösteriyor. Bu modelin etkisi altında, UNI 7 dolarlık boyun çizgisi direncine ulaşmak için %10,6 daha yükselmelidir.

Bununla birlikte altcoin, şu anda 6,25 dolar civarında işlem görüyor. Günlük muma eklenen daha yüksek fiyat reddi, yukarıdan arz baskısını gösteriyor. Satış baskısı devam ederse, altcoin 5,6 dolarlık desteği yeniden test etmeli ve yükseliş momentumunu yenilemeli.

Alıcılar 5,66 dolarlık desteğin üzerinde kalmayı başarır ve 7 dolara yükselirse, bu seviyenin dirence çevrilmesi muhtemeldir. Bu boyun çizgisinden bir yükseliş kırılması, yükseliş momentumunu hızlandıracak ve fiyatları 8 dolar seviyesine itecektir.

Öte yandan, 5,2 dolarda bulunan destek noktasının aşağı yönlü kırılması yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

UNI için bazı teknik göstergeler

EMA’lar: Önemli EMA’lar (20, 50 ve 100) 6,5 dolar civarında toplanıyor ve yükselişe karşı zorlu bir engel sunuyor.

RSI: Yatay bir fiyat hareketine rağmen günlük RSI’da istikrarlı bir ralli, artan yükseliş momentumunu gösteriyor. Ayrıca, %50’yi geçmenin eşiğindeki eğim, piyasa duyarlılığının iyileştiğini gösteriyor.

Altcoin için volatilite yüksek iken eğilim ile yükseliş yönünde. UNI için takip edilmesi gereken direnç noktaları 7 dolar ve 8 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 5,66 dolar ve 5,2 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin