Bitcoin SV ve Maker fiyat analizi: BSV ve MKR için izlenecek kritik seviyeler
Bitcoin SV ve Maker fiyat analizi: BSV ve MKR için izlenecek kritik seviyeler

Umut verici piyasa gelişmeleri: Japonya, Bitcoin ve kripto ETF’leri, yeni XRP baz çiftleri ve TRON’un  Bitcoin SV’yi sollaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kripto piyasası her ne kadar uzun süredir ayı piyasasında olsa da yatırımcıların ilgisini çekecek gelişmeler yaşanıyor. Özellikle 2019 yılından çoğu analist ve uzman umutlu. Ancak baharın geldiğini ilk hangi gelişme haber verecek belli değil. Topluluk şu an için SEC kararına ve Bakkt borsasına kitlenmiş durumda ama aşağıdaki gibi haberler çoktan bir şeylerin başladığını gösteriyor.

Bitcoin ve Kripto ETF’leri

Japonya’nın kripto para birimine dayalı döviz alım satım fonlarını (ETF’leri) onaylaması gerekip gerekmediğini araştırıyor.

Ülkenin Finansal Hizmetler Otoritesi (FSA), Bloomberg raporuna göre, şirketlerin kripto para birimi vadeli işlemlerini listelemelerini yasaklamaya karar verdikten sonra dikkatini ETF’lere yöneltti. FSA tarafından şu açıklama yapıldı:

Finansal Hizmetler Ajansı, kurumun özel planları tartışırken anonimlik talep eden düşüncesine göre, dijital para birimlerini izleyen ETF’lerin sektördeki ilgisini ölçmekte. Geçtiğimiz ay düzenleyici kurum, bu tür ürünlerin hisse senedi spekülasyonunun yanı sıra çok az şey elde edeceği sonucuna vardı. Daha sonra kripto vadeli işlemlerinin ve opsiyonlarının büyük finansal borsalarda listelenmesine izin verecek olan menkul kıymetler yasasında değişiklik yapılmasına karar verdi. ”

Kripto para piyasası için bu haber çok önemli. Çünkü Japonya’daki ETF pazarı yaklaşık 335 milyar dolar değerinde.

XRP Baz Genişliyor

XRP’yi baz çift olarak göstereceğini açıkladıktan sonra, Singapur merkezli kripto borsası Bitrue, önde gelen kripto para birimi için hızlı bir şekilde çiftler ekliyor. Hafta sonuna kadar dört çift daha açıkladı

  • Holochain (HOT)
  • Pundi X (NPXS)
  • district0x (DNT)
  • Propy (PRO)

Yeni çiftler yayınlandığında, borsada XRP ile eşleştirilen toplam 26 kripto para olacak.

TRON

CoinMarketCap’teki son verilere göre, TRON’un fiyatı (TRX) geçtiğimiz hafta %18’den fazla arttı ve BSV’yi geçti. TRON yeni hedef olarak ilk 4’ü gözüne kestirdi.

Yükseliş, geçtiğimiz yıl TRON tarafından satın alınan BitTorrent’in BitTorrent (BTT) adlı kendi TRON tabanlı tokenini başlatacağı haberi üzerine geldi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin