Ukrayna kripto para birimlerini yasallaştırmayı planlıyor
Ukrayna kripto para birimlerini yasallaştırmayı planlıyor

Ukrayna seçimlerde Blockchain kullanımını araştırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ukrayna Merkez Seçim Komisyonu üyesi, seçimlerde Blockchain kullanımını araştırıyor.Ukrayna merkez seçim komisyonu için çalışan Oleksandr Stelmakh, devam eden denemeyi salı günü Facebook yolu ile yorumladı.

Ukrayna seçimlerde Blockchain kullanımını araştırıyor

Deneme, temmuz ayında Stelmakh’ın Facebook’ta arkadaşlarını, NEM’in Blockchain platformunu kullanarak yerel bir NEM vakfı grubuyla ortaklaşa oluşturulan test oylamasına katılmaları için cesaretlendirdi.

Stelmakh, Blockchain’in temel yararlı özelliklerinden biri, kaydedilen bilgilere değişiklik yapmanın imkânsızlığıdır. Bunlar, yerel oylama seanslarının bilgilerini saklamak için kullanmaya çalıştığımız özelliklerdir diye yazdı.

Stelmakh, ekliyor:

Denemenin Blockchain NEM’in test ortamında Ukrayna, Anton Bosenko’daki NEM vakfı temsilcisine verilen test koinleri ile yapıldığı unutulmamalıdır. Blockchain test ortamının 28 düğüm noktası vardır.

Stelmakh, ayrıca sonuçlara dayanarak, her bir polis karakolunda oy kullanmak için kullanılabilecek bir düğümü yerleştirmenin kabaca 1,227 dolara mal olacağını belirtti. Bu tutarın ise böyle bir teknoloji için küçük bir bedel olduğunu söyledi.

Stelmakh, yapılan Blockchain denemesinin halen devam ettiğini ve test koinlerini kullanan anketlerin henüz kapanmadığını hatırlatıyor.

Bu çalışmalar, oylama yöntemi için yeni teknolojiyi uygulamaya yönelik son çabayı temsil ediyor. Bu fikir, nihai sayımların düzenlenmesi sırasında sorunların azaltılmasına yardımcı olmak için değişmez bir kayıt (veya en azından bir yardımcı) oluşturmak için kullanılabilir. Blockchain ayrıca bir şirketin hissedarlarının kurumsal konularda oy kullandığı vekâlet verme aracı olarak da geliştirilebilir.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin