Kripto destekli kredi sağlayıcısı Salt ABD'de 35 eyalete yayıldı
Kripto destekli kredi sağlayıcısı Salt ABD'de 35 eyalete yayıldı

Kripto destekli kredi sağlayıcısı Salt ABD’de 35 eyalete yayıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para destekli kredi sağlayıcısı Salt Lending, çarşamba günü 20 yeni ABD eyaletine genişlediğini duyurdu. Kullanıcıların, kripto para varlıklarına karşı borçlarını ödünç almalarını sağlayan firma, şu anda Washington DC de dahil olmak üzere 35 eyalette faaliyet gösteriyor.

Salt sürecin karmaşık olduğunu söylüyor

Firma, müşterileri için yeni bir teknoloji platformu ve şirketin yeni bir üye sadakat programı olduğu kadar, borçlanma fonları ve daha hızlı işlem için güncellenmiş araçları da içerdiğini ortaya koyuyor.

Firmanın CEO’su Bill Sinclair, yeni eyaletlere genişleme sürecinin her eyaletin kendine ait yasaları olduğundan karmaşık olduğunu belirtiyor. Sinclair, şirketin hukuk ekibinin, sağladığı kredilerin içeride kalmasını sağlamak için düzenleyici uzmanlarla çalıştığını söylüyor ve ekliyor:

Salt kredileri, yasalar, yönetmelikler ve kılavuzlar dâhilinde yapılandırılacak ve düzenlenecektir.

Salt diğer eyaletlere de genişliyor

Bu nedenle, platform diğerler eyaletlerin yanısıra şimdi de yeni Connecticut, Florida, Illinois, Kansas, Texas, Maryland, Michigan, Wisconsin ve Maine sakinleri için de kullanılabilir. Şirket şu an mevcut kullanıcılarını yeni platforma taşıyor.

Sinclair konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Yeniden inşa etmek için, bazı önemli toplum liderleriyle başladık ve geri bildirimlerini teknolojimizin nüansları üzerinde çalışıyoruz.

Yeni sistemde kredi alan ilk borçlular, daha önce kredi vermeyi onaylamadığımız ve hala bir SALT kredisi ile ilgilenen kişilerdi.

Bugün yeni üyeleri daha fazla çekmek ve mevcut müşterileri korumak için üye sadakat programı başlatıldı. Sinclair’e göre erişim kanıtı olarak adlandırılan program, müşterilerin kredi koşullarını firmanın kendi tokenlarını kullanarak değiştirmelerini sağlıyor.

Yeni müşteriler, şirketin platformuna en az bir Salt token’ı yatırıp üye olabilir ve daha sonra kredi faiz oranlarını ayarlamak için tokenlarını paylaşabilirler.

Sinclair, şirketin platformunu geliştirmeye devam etmeyi planladığını ve gelecekte uluslararası genişleme yanında mikro krediler ve nitelikli saklama ürünlerini sunmayı planladığını söylüyor.

SALT ayrıca, teminat olarak kullanılacak yeni Blockchain tokenleri eklemeye de bakacaklarını belirtiyor.

Sinclair, şunları söyledi:

Blockchain varlıkları, bolluk ve popülerlik bakımından büyümeye devam ederken, teknolojinin buna göre hareket etmesi gerekecek. Bitcoin ve Ethereum’dan farklı yatırımlar seçmiş olabilecek potansiyel borçlularımız için kapıların açılması, gelecekte SALT için önemli bir farklılaştırıcı olacak.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin