UK Meds Stratis (STRAT) tokeni ile reçeteleri takip edecek
UK Meds Stratis (STRAT) tokeni ile reçeteleri takip edecek

İngiltere’nin çevrimiçi eczanesi olan UK Meds Stratis (STRAT) ile ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İngiltere’nin en hızlı büyüyen çevrimiçi eczanesi olan UK Meds Stratis (STRAT) ile ortaklıklarını duyurdu. Çevrimiçi eczane, her gün 3.000 ila 4.000 hasta reçetesi arasında işlem yapıyor.

UK Meds Stratis (STRAT) tokeni ile reçeteleri takip edecek

Stratis’in Blockchain teknolojisini, çevrimiçi eczane sektöründeki hasta güvenliğini bir bütün olarak iyileştirmek ve farklı çevrimiçi eczanelerden birden fazla reçete sipariş eden hasta örneklerini azaltmak için devreye sokulacak. Her hastanın reçete talebinde bulunulması, Birleşik Krallık’taki çevrimiçi eczanelerden oluşan bir grup üzerinden dağıtık defter teknolojisine (DLT) kaydedilecek ve hastaların sadece öngörülen ilaç miktarlarına erişebilmelerini sağlayacak. Doktorlar referans hastaları her bireye atanan benzersiz bir tanımlayıcı kullanarak çaprazlayabilecek ve hastaların doğru reçeteleri alabilmelerini sağlayacak. Ortaklık hakkında İngiltere Meds CEO’su Joe Soiza, şunları söylüyor:

IP adresleri, telefon numaraları ve diğer birçok faktörle kendi müşterilerimizi taramaktayız. Ancak, belirli bir örnek olan opioidler ile birden çok ilaç siparişi almaya çalışan hastaları tanımlamak için sektörler arası bir çözüm bulunmuyor. Açıkçası, tüm sektörümüzün savunmasız olanı korumak için mümkün olan her şeyi yapabilmesi gerekiyor. Bunun için öncelikle bir araya gelmemiz gerekiyor ve Stratis’in teknolojisi bunu başarmamıza yardımcı olabilir.

Joe Soiza sözlerinin devamında ise Stratis Platformu ile alakalı şunları belirtiyor:

Stratis Platformu, tıpta hasta taleplerinin güvenilir ve doğrulanabilir bir kaydını sağlamak için endüstri genelinde paylaşılabilen, son derece güvenli bir Blockchain çözümü sunuyor. Bu programı başlatıyoruz ve halihazırda 10’un üzerinde çevrimiçi eczanemiz var. Birleşik Krallık endüstrisinin tamamında gerçek bir standart haline gelme isteğimizi yerine getireceğini düşünüyorum.

Stratis (STRAT) tüm ilaç sevkiyatlarını takip edecek

Stratis’in teknolojisi aynı zamanda Blockchain tabanına kaydedilecek olan her ilaç sevkiyatını izlemek için de kullanılacak. Stratis CEO’su Chris Trew yapılan ortaklık hakkındaki görüşlerini şu  sözlerle açıklıyor:

Bu, benzersiz özelliklerinin gerçek bir fark yaratacağı yerde yerleştirilen Blockchain teknolojisinin mükemmel bir örneği. Bu sorunu çözmek için geleneksel BT çözümlerini kullanmak, önemli bir masraf gerektirecek ve kuşkusuz üçüncü bir taraf veya kuruluş tarafından yönetilecek.  Blockchain ile endüstri, hakikatin paylaşılan bir versiyonunu kullanarak hasta güvenliğinin kritik meselesinde işbirliği yapabilir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin