xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

Üç analistten Ripple tahminleri: XRP yatırımcılarına kritik uyarılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Üçüncü en büyük kripto para birimi olan Ripple, 2018’de 3 doları aşarak zirveye ulaştığından beri bekleneni vermekte zorlanıyor. Haberin yazıldığı anda fiyatı 24 sent olan XRP fiyatı, tüm zamanların en yüksek fiyatından %90 daha düşük.

Ne yazık ki bazı analistler, önde gelen dijital varlığın 2020’de serbest düşüşe devam edeceğini düşünüyor.

Ünlü analist: “XRP fiyatı uçuşa geçmek üzere!”

“XRP için yüzde 45 düşüşe hazırlıklı olun!”

Trader Crypto Krillin, haftalık grafiğe bakarak XRP’nin BTC’ye karşı %45 düşebileceğini tahmin ettiğini ifade etti.

“Yüzde 170 artış geliyor.”

Amsterdam Borsası yatırımcısı Michael Van De Poppe ise XRP/BTC’nin yakında %170 artmasını beklediğini söyledi.

Uzman yatırımcı, bu ticaret ikilisinin 2019’un başından beri fiyatları kısıtlayan bir düşüş trendinden kurtulmanın eşiğinde olduğunu ve XRP’nin Bitcoin’e karşı çok önemli bir tarihsel destek seviyesi tuttuğunu belirtti.

“Yukarı yönlü kırılma mümkün.”

Credible Crypto isimli trader, XRP’nin (dolara karşı) nihayetinde, kripto para biriminin düşen kama modelinden ayrıldığına dikkat çekti. Varlık dün düşen kama üzerinde bir kapanış yaptı ve kopuşu doğruladı.

Bu boyuttaki bir düşen kama modelinin XRP üzerinde ne gibi bir etkisi olacağı tam olarak açık olmasa da bu grafik oluşumlarının yukarı doğru kırılabileceği görülüyor.

https://twitter.com/CredibleCrypto/status/1222345119501824010?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1222345119501824010&ref_url=https%3A%2F%2Fen.ethereumworldnews.com%2Fanalyst-warns-xrp-plunge-45-percent-beg-to-differ%2F

ethereumworldnews

2020’de Bitcoin’den daha iyi performans göstermesi beklenen 3 altcoin


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin