Uber ve Airbnb melek yatırımcısı kripto paraları yorumladı.
Uber ve Airbnb melek yatırımcısı kripto paraları yorumladı.

Uber ve Airbnb melek yatırımcısı kripto paraları yorumladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uber ve Airbnb melek yatırımcısı Jeffery Wernick, Bitcoin’in tüm insanlığın kripto parası olacağı görüşünde. Wernick, kripto para birimlerinin, fiat paralara ilişkin temel sorunları giderebileceğini ve fiat paraları böylelikle geçeceğini ifade etti.

Wernick, Uber ve Airbnb melek yatırımcılığıyla tanınıyor

Wernick servetini, sözde paylaşım ekonomisi içinde, Airbnb ve Uber gibi şirketlere yatırım yaparak çok sayıda erken yatırımla toplamıştı. 2009’da Wernick yönünü kripto para sektörüne çevirdi ve 1 dolarlık banknottan Bitcoin aldı. Yakın zamanda yapılan bir röportajda Wernick, Bitcoin’in fiatın kontrolünü olumlu etkileyebileceğine inandığını anlattı.

Wernick:

Bitcoin tüm insanların para birimi, insanlar tarafından tanımlanıyor, kurallara ve kişilerin güvendiği bir protokole göre tanımlanıyor. Ve insanların artık hiçbir şeye güvenmediği bir dünyada bence, insanların kendilerini kontrol ettiğine ve üçüncü taraflarca kontrol edilmediğine güvendiğini gösteren protokollere sahip olmak güzel.

Aynı şeffaflık ve merkezsizlik vizyonunda devam eden Wernick, Bitcoin’i değişmez doğası ve kopyalanamaması ya da taklit edilememesi nedeniyle övmeye devam ederek, hiperenflasyon örneklerini göz ardı ediyor:

Sahte olamayacak bir para birimine sahibiz, nasıl oluşturulduğuna dair kuralları biliyoruz ve kaç tane verileceğine dair sıkı bir bütçe kısıtı olduğunu biliyoruz. Sistem üzerinden dağıtımı herhangi bir otorite tarafından belirlenemiyor.

Wernick’in merkez bankacılığına ve geleneksel ekonomiye yönelik vitriolik duruşu, hepsinin ortak bir teması olan yatırımlarına yardımcı oldu: Açık ekosistemler ve eşler arası bağlantı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Twitter kripto para dolandırıcılığının merkezi haline geldi

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin