Tyle Winklevoss: “Bitcoin koronavirüs salgınınından çok güçlü çıkacak.”
Tyle Winklevoss: “Bitcoin koronavirüs salgınınından çok güçlü çıkacak.”

Tyle Winklevoss: “Bitcoin koronavirüs krizinden çok güçlü çıkacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto borsası Gemini’nin kurucusu ve CEO’su Tyler Winklevoss’a göre Bitcoin, koronavirüs salgını bittiğinde her zamankinden daha güçlü bir şekilde yükselecek.

Winklevoss, önde gelen kripto para biriminin mevcut negatif duygudan sağ çıkacağına ve her zamankinden daha güçlü bir yükseliş göstereceğini düşünüyor. Geçen hafta, Bitcoin 2013’ten beri tarihinin en kötü günlerinden birini yaşadı. Önde gelen kripto para biriminin fiyatı 3.600 dolara kadar düştü. Ancak Tyler Winklevoss, Bitcoin’in geleceği konusunda iyimser.

“Bitcoin salgından çok güçlü çıkacak.”

Bu haberin yazıldığı esnada, önde gelen kripto para biriminin fiyatı 5.200 doların biraz üzerinde işlem görüyor. Krize rağmen Tyler Winklevoss, Bitcoin’in geleceği konusunda iyimser.

Winklevoss, paylaştığı tweet’te Bitcoin’in 2008’deki finansal krizin sonrasında doğduğunu ifade ederken mevcut felaketten her zamankinden daha güçlü çıkacağını belirtti.

Tyler Winklevoss, dünya koronavirüs pandemisinden kurtulduktan sonra Bitcoin’in daha güçlü bir hale geleceğine inanan tek kişi değil. Tim Draper, her şey normale döndüğünde günü kurtaracak şeyin bankalar değil, Bitcoin olacağını söyledi. Eski NSA ajanı ve çevrimiçi gizlilik savunucusu Edward Snowden da Bitcoin’deki son düşüşün pek nedene bağlı olmadan çok fazla paniğe sebep olduğunu belirtmişti.

coinnounce


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin