https://kriptoparahaber.com/1-milyar-dolarlik-kilitli-degere-ulasan-ucuncu-defi-projesi-belli-oldu-curve.html
https://kriptoparahaber.com/1-milyar-dolarlik-kilitli-degere-ulasan-ucuncu-defi-projesi-belli-oldu-curve.html

BitMEX’in perşembe günü neden çevrimdışı kaldığı açıklandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto borsası BitMEX’in CTO’su, perşembe günü yaklaşık 25 dakika boyunca çevrimdışı olmalarının sebebini agresif bir DDoS saldırısına bağladıklarını açıkladı.

Dünyanın önde gelen türev borsalarından biri olan BitMEX, Bitcoin fiyatının 3 bin 600 dolar seviyesine kadar düşmesinin ardından 25 dakika boyunca çevrimdışı kaldığı için tepkilere maruz kalmıştı.

1,2 milyar doların tasfiye olduğu BitMEX, DDoS saldırısı sebebiyle çevrimdışı kalmış

Türev borsası BitMEX, perşembe günkü çöküşte yaklaşık 1,2 milyar dolarlık long sözleşmesini tasfiye etti. Kripto para tarihindeki en yoğun tasfiyelerden biri yaşanırken 25 dakika boyunca çevrimdışı kalan BitMEX, agresif bir DDoS saldırısı geçirdiğini doğruladı.

BitMEX’in Teknoloji Sorumlusu Samuel Reed, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada geçen hafta perşembe günü botnet saldırısı yaşandığını doğruladı. Ayrıca aynı botnet’in bu yıl şubat ayında yaşanan bir saldırıdan daha sorumlu olduğu belirtildi.

CTO’ya göre botnet saldırısı AWS sunucularına yönelikti. Ayrıca Reed botnet sahiplerinin kötü niyetli faaliyetler gerçekleştirebildiğini ve bilgisayar korsanlarının sistemi bir süredir araştırdığını belirtti.

coinnounce

Eski Avrupa Merkez Bankası Genel Müdürü’nden şaşırtıcı Bitcoin açıklaması


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin